Misska z děcáku Veronika Kašáková: Už nepláče kvůli synovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Už nepláče kvůli synovi!

Veronika Kašáková
Veronika Kašáková (Oriflame)

Patronkou soutěže Maminka roku byla opět »misska z děcáku« Veronika Kašáková (33). Sama je matkou dvouletého syna Matyáše, který se narodil se vzácnou dědičnou poruchou zvanou fenylketonurie.

Ta způsobuje, že pacient nedokáže zpracovat jednu z aminokyselin, kterou obsahují bílkoviny, proto musí dodržovat velmi omezený a striktní jídelníček. Synova nemoc se stala součástí Veroniččina každodenního dne a přestala ji trápit. „Je to malý veselý kluk a dělá nám radost. Přestala jsem kvůli tomu brečet a beru to tak, jak to je,“ svěřila deníku Aha! Kašáková. Na pódiu také prozradila, že miluje synovu zvídavost.

Maminka roku a první dojmy: Byly jsme plačky, říká Veronika Kašáková

Video se připravuje ...

„Vrátil mi do života slovo máma, které bylo u nás doma, v našem dětském domově, zakázané,“ svěřila dojemně modelka, jež vyrůstala v děcáku i se svým bratrem, primáckým reportérem Karlem Kašákem (34). „Rodiče se rozvedli, když jsme byli malí, a zůstali jsme s maminkou. Ta ale brala drogy, takže dětský domov byl pro nás nakonec spíš vysvobození,“ svěřil se už dříve Karel.

Veronika Kašáková: Díky všem ženám, které jsou maminkami svých dětí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.