Rolins v péči lékařů! Vyděšená dcera volala záchranku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rolins v péči lékařů! Vyděšená dcera volala záchranku

Daře šlo o život!
Daře šlo o život! (Aha! – Marek Pátek)

Padesátiletá zpěvačka popsala drama, které si prožila před jedním ze svých nedávných koncertů. V show Adela a Sajfa odtajnila, že hodinu před vystoupením se začala najednou tak krutě dusit, že museli do zákulisí povolat záchranku!

„Seděla jsem v šatně a po generálce jsem cítila, že mám unavený krk," okomentovala začátek dramatu zpěvačka. Její fotografka proto přinesla jakýsi sprej na přírodní bázi a tak si jej Dara beze strachu aplikovala: „Vystříkala jsem si krk a spustil sa kašel."

Dara Rolins: O usmíření s ex Rytmusem! Bylo to dojemné!

Video se připravuje ...

„Moja Laura vyběhla ze šatny na chodbu a zakřičela, aby někdo zavolal záchranku. Dorazila záchranka, přesunuli mě tam, infuze a dorazila další lékařka, která byla specialistka na dýchací cesty. Celá ta věc trvala takových 40 minut. Dali mě dohromady, navlékli mě do lesklé kombinézy a doktorka nakonec řekla, že koncert může být," dodala Rolins podle Plusky.sk. A co akutní dýchací kolaps vlastně způsobilo? V neškodném prostředku na problémy v krku byl totiž propolis, tedy bohužel látka, na kterou má zpěvačka alergii.

Dara Rolins a milionové plány s Nedvědem! Kde všude staví domy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
umlacak
29. 9. 2023 • 13:59

To je drama. Můj syn je taky alergik, ale nikdy, ani po podání léků, nebyl za 1 hodinu v pohodě. Minimálně za 3. Takže Darinka nebo dcerunka s námi tak trochu houpou?

illenne
27. 9. 2023 • 18:35

Na té fotografii č.18 vypadá hrozně. Úvodní fotografie, tam má něco s nosem? Na to, jaké má možnosti v oblékání nic moc. Na Miami se vystavovala, chtělo by to větší plavky, ty poloodhalené implantáty vypadají nevábně.

dana syslova
26. 9. 2023 • 18:03

Presne, je zla a nos se ji rozpadá!!! A ten nechutné Mareš na ni to i miliony stejně jako na Kornovi Zagorové Margitovi. Hnus je to.

sarakon
26. 9. 2023 • 17:44

Milá Dara se vykroutila ze zabití hodného člověka bez potrestání. Zabilas člověka, dostalas amnestii. Jsi póvl.

yokky
26. 9. 2023 • 17:11

Rozpadne se jak suchy hrib­👍👍👍👍👍👍­👍👍🆒🆒🆒🆒­🆒🆒🆒🤣🤣🤣­🤣🤣🤣🤣🐒🐒­🐒🐒

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.