Sen se bortí: Nečekaná stopka pro Daru a Nedvěda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Sen se bortí: Nečekaná stopka pro Daru a Nedvěda

Dara Rolins a Pavel Nedvěd
Dara Rolins a Pavel Nedvěd (Instagram)

Čas neúprosně letí. Dara Rolins (50) a Pavel Nedvěd (50) spolu oslavili už dva roky a vypadá to, že se u nich žádných trhlin ve vztahu jen tak nedočkáme. „Jinak bychom spolu nebyli, protože nás vlastně nic nenutí a neváže. Je to jenom o lásce a o tom, že spolu být chceme. Je nám spolu dobře, umíme si vyhovět, umíme se spolu smát,“ odpovídá Dara s láskou na otázky, zda je vše stále zalité sluncem. Jediné, kde to trochu skřípe, jsou jejich stavby. 

Oba totiž nedávno investovali do pozemků v Itálii i Čechách a začali budovat společné bydlení. „Dům v Itálii už má podobu. Stojí zdi, základy, bazén, ale je to náročné. Staví se na skále, takže budeme mít vlastně orlí hnízdo. Je to náročné a nejde to tak rychle," prozradila Dara v rozhovoru pro Blesk. 

Dara Rolins (50) o dceři: Co Lauře (15) závidím?!

Video se připravuje ...

„Ta pražská stavba je ve fázi ujasňování, takže se pozastavila. S architektem pořád řešíme, jak docílit, abychom v domě všichni měli svůj svět. Potřebujeme svůj prostor, svoji koupelnu a tak dál. Všichni máme jasnou představu, kterou je potřeba slepit dohromady. Zatím to vypadá nadějně. Nenarazili jsme na žádnou překážku,“ dodala. 

Dara však na nic nespěchá. „Nevadí nám to. Máme, kde bydlet," říká s pokorou popová diva, která co nevidět oslaví 51. narozeniny. Že by ji ale věk nějak tížil? To se tvrdit nedá. „Je kravina, aby někdo řešil, kolik mu je! Ženský by měly řešit, jestli jsou šťastný, jestli mají kolem sebe ty správné lidi, který je dělají šťastnými a jestli ony dělají šťastný ty lidi kolem, mít dostatečný množství lásky na rozdávání i pro sebe. To si myslím, že je nejlepší lék a vůbec způsob k tomu, aby ženská vypadala šťastně," míní. 

Dara jde jako žena příkladem. Popřála svému partnerovi jako první…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jiri Kvasnicka
8. 11. 2023 • 10:01

Má to ráda.

Renatka Skurkova
8. 11. 2023 • 06:52

Divný článek... Dara neřeší věk, záleží jí na množství lásky. Proč má za sebou teda tolik plastik a úprav???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.