Rolins hvězdou Francie: Zazářila po boku Helen Mirrenové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Rolins hvězdou Francie: Zazářila po boku Helen Mirrenové!

Dara Rolins v Paříži s herečkami Helen Mirren a Elle Fanning.
Dara Rolins v Paříži s herečkami Helen Mirren a Elle Fanning. (foto: Instagram.com)

Projít se po molu v samém srdci módního světa je snem nejedné ženy. Ten si nyní splnila slovenská zpěvačka Dara Rolins (50), která zazářila na pařížském týdnu módy vedle celosvětově známých žen.

Nejenže byla sama jednou z hvězd večera a mohla se na pár minut stát modelkou, ale navíc se setkala i s ikonami hereckého, pěveckého i modelingového světa. Dara Rolins se v zářivém, zlato-stříbrném modelu prošla po stejném mole jako herečky Eva Longoriová (48), Elle Fanningová (25), zpěvačka Camila Cabellová (26) či topmodelka Kendall Jennerová (27). „Být vedle největších světových hvězd byl nezapomenutelný zážitek. Zpěváci, herci, modelky, staří, mladí. To místo, energie, perfektní atmosféra,“ cituje Rolins server Super.cz.

Dara Rolins na MFF KV: Je to moje premiéra! Ale jsem vystudovaná herečka!

Video se připravuje ...

Jedna hvězda světového formátu ji ale přeci jen uhranula o něco více než ostatní. Dara měla to štěstí, že mohla na stejné události potkat i oscarovou herečku Helen Mirrenovou (78), kterou považuje za ikonu s velkým I. Se svými fanoušky sdílela i společný snímek.

Dara jde jako žena příkladem. Popřála svému partnerovi jako první…

Video se připravuje ...

„Dávám tuto fotku s paní, která mi nejvíce učarovala. Legendární Helen Mirren. Jedním slovem ach! Dlouho jsem nepotkala laskavější a vtipnější ženu. Je krásné být inspirací a inspirovat se. Stručně řečeno, je krásné být ženou v každém věku, v každé situaci,“ okomentovala fotku s hollywoodskou herečkou. Tento zážitek je tedy skutečně záviděníhodný!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.