My stárneme elegantně! Překvapivé tipy hvězd v Cannes | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

My stárneme elegantně! Překvapivé tipy hvězd v Cannes

V Cannes právě odstartoval další ročník legendárního filmového festivalu.
V Cannes právě odstartoval další ročník legendárního filmového festivalu. (Foto Reuters)

Mládí vpřed, říká se. Ovšem zdá se, že tohle heslo vždy neplatí! Úternímu zahájení filmové přehlídky ve francouzském Cannes totiž vévodily ženy, které se po červeném koberci procházejí už nějaký ten pátek. Byly okouzlující, nepřehlédnutelné. I s tou trochou šedin.

Loni se festival kvůli epidemii nekonal, letos začátek posunuli z května až na začátek července. Ale přece jsme se dočkali! Úvodní ceremonie je již tradičně ostře sledovanou událostí. Jaké róby si celebrity obléknou? Kdo komu bude dělat doprovod? Zasmějeme se nějakému vypečenému faux pas? Průšvihy zatím nebyly, nečekaní milenci se neobjevili, róby neurazily, ale ani nenadchly. Přesto se pár hostů o rozruch postaralo. A překvapivě nešlo o mladou krev, nýbrž o filmovým světem protřelé matadorky. Prostě přišly, viděly, zvítězily.

Andie MacDowellová (63)

Proč se stydět za šediny? Hvězda legendárního snímku Čtyři svatby a jeden pohřeb vsadila na přírodní look, vlasy už si nějaký ten pátek nebarví, a to z jednoho prostého důvodu. Všimli jste si, že starším chlapům říkáme, že jsou v tom nejlepším věku, zatímco dámy po šedesátce jsou už out? Tohle zásadně odmítám,“ nechala se slyšet. „Vím, že nejsem nejmladší. Ale důležité je se i přesto cítit krásná. Protože přece pořád žiju!“

Podívejte se na další nádherné šaty, které se v Cannes objevily.

Video se připravuje ...

Helen Mirrenová (75)

Zářivé sluníčko, noblesa sama! Držitelka Oscara za roli královny Alžběty II. v tom zkrátka umí chodit, však je taky hvězdou stříbrného plátna už nějaký ten pátek. Se stárnutím je to tak: Nejdřív se litujete, ale pak přijde zlom, kdy zjistíte, už vlastně nechcete, aby vám bylo pětadvacet,“ komentuje svůj přibývající věk Helen. „Navíc jsou jenom dvě možnosti: buď umřete mladí, nebo zestárnete. Jakmile si to uvědomíte, začnete si zase užívat života.“

Helen Mirren natáčí v Česku film: O holi před Rudolfinem!

Video se připravuje ...

Jodie Fosterová (58)

Z té holky vyrovnanost jen čiší! Aby taky ne. Na červený koberec ji doprovodila manželka Alexandra (51), a navíc si rovnou odnesla Zlatou palmu (hlavní cenu festivalu – pozn. red.) za celoživotní přínos kinematografii. Je vidět, že je sama se sebou spokojená. A to navzdory tomu, že na rozdíl od některých svých kolegyň striktně odmítá jakékoli estetické zákroky. „Radši uslyším, že mám ošklivý nos, než abych poslouchala, že mám špatně udělanou plastiku,“ okomentovala to před časem.

Celý článek naleznete v tištěné podobě Nedělního Aha! (11. 7. 2021)



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.