»Zoufalá manželka« Eva Longoriová: Celé léto tráví v Marbelle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

»Zoufalá manželka« Eva Longoriová: Celé léto tráví v Marbelle!

Kdo by krásné Evě odolal.
Kdo by krásné Evě odolal. (Foto Reuters, ČTK, Profimedia.cz)

Prázdniny ve Španělsku pro americkou herečku Evu Longoriovou (48) ještě nekončí. Naposledy odložila herečka a režisérka pracovní povinnosti a vyrazila se opalovat se synkem Santiagem (5), kterého má s manželem José Bastónem (55).

Na pláži dala latinskoamerická hvězda na odiv svou skvělou bronzovou figuru v sexy černých bikinách s cvočky. Hvězda seriálu Zoufalé manželky si ve Španělsku užívala zasloužený oddych od začátku prázdnin, paparazziové ji v tamních barech, posilovnách a plážích fotí nepřetržitě už od 1. července. Skoro vždy je se synem a úplně pokaždé má na sobě jiné plavky! Před pár dny stihla i dva dobročinné večery organizace Global Gift Gala, kam vynesla rafinovaně prostříhané šaty značek Bally (černé) a Retrofete (bílé).

Eva Longoria

Video se připravuje ...

Ochrana planety zn. »Di Caprio« 8 neděl na jachtě

Ačkoliv se často hrdě bije do prsou a vydává se nadšeného ochránce životního prostředí, ve skutečnosti oscarový herec Leonardo DiCaprio (48) na planetu až tolik nehledí. Vždyť už dlouhých osm neděl křižuje Středozemní moře na megajachtě Vava švýcarského miliardáře Ernesta Bertarelliho (57) za tři a čtvrt miliardy korun. Tu si zaskočí do restaurace na Sardinii, druhdy jde zapařit do klubu v Saint-Tropez na francouzské Riviéře, nejnověji se pak vylodil na Ibize, kde si zašel s přáteli (mj. i Mick Jagger, 80, z Rolling Stones) zatrsat do známého klubu DC10. Uhlíkovou stopu své dovolené zjevně neřeší, jachta přitom během pouhých 7 mil plavny (11,2 km) vyprodukuje stejně zplodin jako auto za rok provozu. A Leo už po moři najezdil tisíce kilometrů...

Markéta Stehlíková: Bez dcery se neodvážím koupit ani ponožky, vše musí schválit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.