Polívka Vondráčkovou nedává: Nebydlíme spolu, peníze si vydělám sám | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Polívka Vondráčkovou nedává: Nebydlíme spolu, peníze si vydělám sám

Lucie Vondráčková randí s MMA bijcem Zdeňkem Polívkou
Lucie Vondráčková randí s MMA bijcem Zdeňkem Polívkou (Koláž BLESKsport)

Co prozradil Zdeněk Polívka (24) ohledně soužití s Lucií Vondráčkovu (42)?  Společné bydlení prý nesdílejí a pochoďáky při venčení psa s neunavitelnou zpěvačkou fyzicky nedává! 

„Nebydlíme spolu, ale jsem u ní velice často. Na tom vztahu je mimo jiné hezké, že si nemusíme nic říkat. Ono to vždycky všechno tak nějak vyplyne samo,“ prozradil Zdeněk Polívka s tím, že se zpěvačkou mají alespoň společného pejska. 

„Je to fenka Dita, kříženec huskyho a vlčáka, Lucka ji zachránila. Chodíme na dlouhé procházky, i když. Lucka jde třeba i na dvě hodiny, což já vždycky úplně nedávám,“ přiznává rezervy MMA zápasník v pořadu Mixxxer Live na Óčku. 

Lucie Vondráčková: Konečně řekla, za co nejvíc utrácí!

Video se připravuje ...

„Málokdo to ví, ale i když už dělám MMA celkem na slušné úrovni, ještě pořád k tomu musím normálně pracovat. Takže sem na rozhovor jsem například přišel zrovna po noční. Nejsem zvyklý jak se říká dolejzat za sponzorama, i když jednoho mám. Peníze si proto raději vydělám sám,“ dodal namakaný sympaťák ohledně  finanční nezávislosti na známé zpěvačce.

Zamilovaná Vondráčková: Pravda o vztahu s o 18 let mladším bijcem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.