Lucie Vondráčková: Nemůžu, protože mám děti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Lucie Vondráčková: Nemůžu, protože mám děti

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Když ještě žila s hokejistou Tomášem Plekancem (40), byla zpívající herečka v zahraničí víc než doma. Aktuálně má ovšem Lucie Vondráčková (43) s nějakým větším cestováním po světě utrum! Proč?

„Nemůžu, protože mám děti. Už mají svoje životy a svoje kroužky, mají různé kempy a soustředění. Jsou hodně akční sportovci a já se jim musím přizpůsobovat. Velmi ráda bych odjela třeba na tři měsíce do New Yorku do školy," okomentovala realitu všedního dne Lucie Vondráčková

Velká změna u Vondráčkové:

Video se připravuje ...

„Až mi bude šedesát, možná si to dám jako dárek. Na druhou stranu musím říct, že jsem se nacestovala hodně, učila se ve školách po celém širém světě, a tak jsem teď ráda, že cestovat moc nemusím. Svůj studijní čas jsem si ale naplnila dosytosti," konstatuje herečka v magazínu Sedmička. 

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
16. 8. 2023 • 13:34

Nevím,proč do ní kopete,proč ji poslouchate,proč na ni koukáte v TV?Vaše TV nemá přepínač?A čím vám ublížila?Já řeba nesnáším ukníkanou Zagorovou,otylou Csákovou,dementního Šípa a tak když jsou v TV,tak přepnu.Jak jednoduchý.

lekno
2. 7. 2023 • 22:01

Ta má vždy tolik práce.. Netřeba se pak divit tomu, že děti už mají své životy. A to jak máme chápat, že do těch jejich životů ona už nepatří ? Každý si tam tedy zřejmě žije vlastním životíkem, jak se patří na moderní rodinku. A proto se není třeba divit, když si LV pravidelně nachází čas a přesouvá se kvůli neodkladným prac. povinnostem. Její profesionální ambice neznají hranice a tak pomáhajíc si taxi službou nebo kolem - neztrácí tahle diva čas při uspokojování neutuchající potřeby naplnit svou bytost dalšími a zase dalšími umělecko-pracovními zážitky.. No sranda, když je to placené. Fakt - „love jako z pohádky“.

pea.p
30. 6. 2023 • 11:24

Evidentně mindrák, co.

martinfruhaufm
30. 6. 2023 • 11:04

To nevadí, že neumí zpívat. Dnes zpěv neexistuje je to povídání.
Je ve sdělovadlech odmala (vzhled, vyřídilka).

Uživatel_5314754
29. 6. 2023 • 20:14

Je smutné jak jsou lidé sprostí.., co vám konkrétně udělala? Když se vám její zpěv nelíbí, tak máte tolik jiných zpěváků, které můžete poslouchat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.