Vondráčková se zastala obžalovaného táty: Proč se dala na útěk? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vondráčková se zastala obžalovaného táty: Proč se dala na útěk?

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Lucie Vondráčková (43) je nyní pracovně vytížená více než kdy dříve. Nově se objevuje v nekonečném seriálu Ulice a činí se i v rámci své pěvecké kariéry. Snaží se tolika povinnostmi zahnat chmury ve svém osobním životě?

Po pracovní stránce si nemůže stěžovat. Nezanedbává ani herectví, ani zpěv. Aktuálně natáčí hudební videoklip na zámku Zbiroh, je novou hvězdou Ulice a dotočila pohádku Princezna na hrášku. V soukromí však zažívá nelehké období související s kauzou, která zasáhla jejího tatínka.

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už dnes!

Video se připravuje ...

Ten byl totiž začátkem července obžalován za údajné navádění aktivisty Jana Šinágla k trestné činnosti. Jak deník Aha! již informoval, Jiří Vondráček měl aktivistovi poradit, aby formou dobrovolné dražby vyvedl svůj majetek, čímž by se vyhnul placení odškodného cca 700 tisíc korun zpěvačce Heleně Vondráčkové (76) a dalším členům rodiny za veřejné pomluvy.

Dcera Lucie se ke kauze, která může vyústit v tatínkův dvouletý pobyt ve vězení, dlouhodobě nevyjadřovala. Nakonec ale mlčení v rozhovoru pro eXtra.cz prolomila. „Já bych jenom řekla takovou citaci z krásného muzikálu Starci na chmelu. Sudy špíny neušpiní čisté svědomí,” prohlásila Vondráčková, jež svými slovy evidentně tatínka brání a věří v jeho nevinu. O své tětě Heleně, které se kauza též dotýká, však mluvit odmítla a rozhovor s výše zmíněným serverem ukončila. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.