Co se jí to rýsuje pod tričkem? Vondráčková prozradila víc, než chtěla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Co se jí to rýsuje pod tričkem? Vondráčková prozradila víc, než chtěla

Lucie Vondráčková ukázala víc, než chtěla
Lucie Vondráčková ukázala víc, než chtěla (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková sice překlenula čtyřicítku, její křivky by jí ale mohly závidět i o generaci mladší ženy. Na zahájení sezóny v divadle Radka Brzobohatého vynesla světlý komplet... a muži odpadli.

I ve třiačtyřiceti letech vypadá Vondráčková skvěle. Dokázala to v elegantním kostýmku, který zvolila na očekávanou akci v divadle, ve kterém co nevidět zazáří ve hře Hračička.

Pod topem se spadlým ramenem ale neměla spodní prádlo a ukázala tak na odiv poprsí přímo ukázkové. V divadelním foyer bylo rázem pořádné horko - zvlášť pánskému osazenstvu. Vondráčková totiž ukázala i bradavky. Podle zjištění eXtra.cz nejprve pózovala fotografům, posléze si ale uvědomila, že její dekolt poutá více pozornosti, než je zdrávo, a snažila se skládat ruce na hrudník. 

Nezbývá než otázka, jak jen to Lucie dělá, že vypadá minimálně o deset let mladší. Však je o ní známo, že dřině ve fitku zrovna dvakrát neholduje. Jak ale sama potvrdila, i striktní jídelníček, kterým byla svého času pověstná, vzal dávno za své. „Já bych své stravovací návyky nikomu nedoporučovala, protože já tak jako vyrazím z domu, udělám svačiny a obědy pro své děti, ty jdou do školy a já tak jako co potkám, to si nasbírám, nebo když na něco mám chuť, tak si to koupím, ale musí to být něco, co se dá jíst během chůze,“ svěřila se. 

Lucie Vondráčková: Premiéra ruku v ruce s jejím bojovníkem

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
emistan
25. 9. 2023 • 05:29

Jak se bude to její dítě jmenovat?

fionora
15. 9. 2023 • 20:53

Co asi?

ELLA Průšová
15. 9. 2023 • 14:03

Vy s tou "zpěvačkou a herečkou" L. Vondráčkovou nedáte pokoj, že? Kolik vám tatík chamtivej platí, za to velebení marmelády!

lekno
12. 9. 2023 • 18:47

Silikonové uměliny za Plekyho peníze ? Jak vzrušující poznatek pro milence. Movitá paní bude zřejmě erotický nevšedný úkaz, ze kterého hrozí chlapům omdlení. Stačí jediná fotka ! Budou na tom asi jako ten vlasatý Sandokan – „Jediný pohled zažal v mém srdci požár !“

AliAlice
12. 9. 2023 • 08:51

Ani den na AHA bez opěvování Vondráč­kové­...jed­nou jak dobře vypadá,jaká je to skvělá hérečka,jaký má bradavky...a výpočet všech jejich kvalit nemá konce!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.