Romantika na zámku: Vondráčková obsadila se svým týmem Zbiroh | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Romantika na zámku: Vondráčková obsadila se svým týmem Zbiroh

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Foto: M. Protivanský, archiv L. Vondráčkové)

Ani o prádzninách rozhodně nezahálí! Lucie Vondráčková (43) obsadila v pondělí zámek Zbiroh na Plzeňsku. A měla k tomu zamilovaný důvod.

Natáčela tam totiž nový videoklip. „Jmenuje se Dej mi svou dlaň. A myslím, že název říká vše,“ řekla deníku Aha! sama zpěvačka. V klipu ji doprovází kapela muzikanta a kamaráda Radima Flendera (49). „Byl to opravdu krásný zážitek, Lucka byla skvělá,“ řekl k tomu zpěvák. Doslova svoji dlaň nabídl Lucii na zámku, kde Alfons Mucha (†79) kdysi maloval slavnou Slovanskou epopej, její současný přítel, zápasník Zdeněk »Gameover« Polívka (25). „Lásko, sleduj nás z dálky a vyčkej,“ říkala mu na nádvoří zamilovaně Lucie.

Lucie Vondráčková nastupuje do Ulice: První díly už dnes!

Video se připravuje ...

Mucha tu tvořil 18 let

Alfons Mucha pobýval na zbirožském zámku v letech 1910 až 1928. Právě tady vzniklo jeho nejznámější a největší dílo – Slovanská epopej neboli cyklus 20 monumentálních obrazů inspirovaných slovanskou mytologií a dějinami Čechů, Moravanů a Slezanů. Ve velkém Muchově sále, kde měl malíř svůj ateliér, je umístěn originál opony, kterou vytvořil pro zbirožskou sokolovnu.

Lucie Vondráčková: V nové pohádce je Trdlo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.