Vondráčková bez mladšího přítele: Procházka růžovým sadem se nekoná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Vondráčková bez mladšího přítele: Procházka růžovým sadem se nekoná

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Protože je Lucie Vondráčková (43) očividně workoholik, žádné povalování u bazénu nebo někde moře s partnerem Zdeňkem Polívkou a synáčky rozhodně nechystá. 

„Kluci už mají svoje kamarády, koníčky a závody, pojedou na sportovní soustředění jako jiné normální děti. A máma bude dřít, až se z ní bude kouřit. Partner bude taky dřít, teď má zápasy, zápas má i v červenci. Takže žádná procházka růžovým sadem. Ale nám to takhle vyhovuje," popsala Lucie Vondráčková své plány na prázdniny. 

Lucie Vondráčková: Co řekla o mladším příteli? Odříkaného chleba...

Video se připravuje ...

Pracovní zájezdy prý jejím synům nevadí. „Už jsou velcí, jsou rádi, že dělám něco, co mě baví. Je to hezké období. A je hezké, že se na sebe pořád těšíme. Je fajn si někdy odpočinout, hlavně oni si odpočinou ode mě, protože jsem s nimi byla furt. Oni na mě počkají po představení, uložím je, a ještě jim přečtu pohádku," svěřila se herečka a zpěvačka na Super.cz.

Lucie Vondráčková poprvé po rozvodu: Nastěhovala si chlapa do domu! A kde svlékla?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
22. 6. 2023 • 12:54

Tak to,co jí jde,je camrání !!! Na to uloviila toho mladýho kluka,aby ho mohla oblbovat...nikdo z jejich vrstevníků jí už ty její žvásty nežere !!!

ELLA Průšová
18. 6. 2023 • 20:39

No pozor dámy, zrní namočí den předem a druhý den ho podává!

ELLA Průšová
18. 6. 2023 • 19:05

Tak hlavně, aby ses nestrhala! Ty jsi vždycky ráda, když děti někde upíchneš! Kdo tě tak zmaloval? A stále se nevnucuj!!

fany22
18. 6. 2023 • 13:39

A s čím souhlasíte? Jedině, že dělá, co ji baví, to ano, to vždycky. Ale jinak? Jako matka v určitých situacích selhala, nevím, proč zrovna pro ni použít ten přívlastek vzorná. A že si na nic nehraje? Ještě lepší. Nevidíte, neslyšíte, co říká, jak si stále odporuje? Jak se všude cpe, předvádí se a vymýšlí si? Vždyť hraje bez přestání. Ale ono je nechutné to vidět??
Ať to snad nedělá, ne?
A skandály a průšvihy, to už tady taky bylo. Nevzpomínáte? Kromě nechutného rozvodu třeba zfalšované hlasování. A ne jednou. Trochu soudnosti.

lekno
18. 6. 2023 • 11:25

Hana Vilišová : No tak vám nechutnají naše komentáře a co jako ? Kdo LV lépe pozná a nemá v hlavě smetiště místo mozku, ten jednou zjistí, co je ona skutečně zač.. Nemusí mít přece každý stejný názor na 1 osobu. Ten váš chutnoučký příspěvek mi nepřipadá zrovna objektivní. Ale to neznamená, že vám teď budu direktivně vypisovat – „Nechte toho nechutného komentáře !“. Nařizovat, koho hudbu nemám, nebo mám poslouchat..
A čeho jsme dosáhli ? Do toho vás nic, paní. My si tu totiž v diskusi nehrajeme na bulvární celebrity a nebásníme zde o našich životech.. Nemyslím si, že LV je nějaká extra vzácná bytost, která enormně přispěla svým zpěvem, hraním k mega-zlepšení tohoto světa. Její práce, nebo spíše její zábava /neboť ona se ráda předvádí/, mi nepřipadá těžká – není to žádná náročná a obvykle také nezaplacená práce pro lidi. Nic obětavého, pro co bych si ji měla nějak zvlášť cenit. Taková práce se totiž realizuje jinde, ne v showbyznysu a dělají ji skromní lidé, o kterých bulvár nezpívá pravidelně ódu na pokračování.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.