Zvrat u Vondráčkové: JDE O SYNY PLEKANCE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zvrat u Vondráčkové: JDE O SYNY PLEKANCE

Lucie Vondráčková se syny
Lucie Vondráčková se syny (Instagram)

Zpívající herečka se označuje za typickou mámu, co je tak trochu i tátou v jednom. Přesto pomalu přehodnocuje názory ohledně přístupu ke svým milovaným synům.

„Dlouho jsem odmítala jak divadelní, tak seriálové nabídky. Prostě jsem chtěla být s kluky a neuměla jsem si představit, že je třeba i jeden večer nebudu uspávat. Teď už cítím, že můžu trochu točit a zkoušet. Začala jsem opatrně pár krásnými rolemi v hezkých seriálech. Je úžasné pozorovat, jak všechno plyne přesně tak, jak má," přiznala Lucie změnu v soukromí. 

Lucie Vondráčková: Co řekla o mladším příteli? Odříkaného chleba...

Video se připravuje ...

„Nic samozřejmě není značka ideál, zvlášť pro věčného nespokojence, jako jsem já. Ale hodně se učím, pozoruju a obklopuju se fajn lidmi, kterých si vážím a věřím jim," dodala dvaačtyřicetiletá Vondráčková ohledně aktuálního stavu v magazínu Sedmička. 

Vondráčková poprvé »dostala košem«: Proč mladý bijec nepřišel?!

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Jana Nováková
8. 3. 2023 • 19:34

Proč pořad o ní píšete,proč ji furt pronásledujete,proč ji pomlouváte,proč se hrabete v jejich vztazích,proč zdůrazňujete že je to bývalka Plekan.Prostě se na ni vybodněte.nechte jí žít,nestarejte s kým chodí,jak se obléká.Prostě jenom zesrabujete .

AHel
8. 3. 2023 • 10:47

no comment.... co se s ní děje? Paní Vondráčková, myslím, že není nutné, abychom o Vás věděli každý "prd", je to trapné.

veselekure
7. 3. 2023 • 19:53

Koho to zajímá? Článek o ničem stejně jako L.V.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.