Plekanec veřejně pokořil Šafářovou: Lucie už plánuje odvetu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Plekanec veřejně pokořil Šafářovou: Lucie už plánuje odvetu

Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou
Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou (Instagram)

Hokejista Tomáš Plekanec (40) a bývalá tenistka Lucie Šafářová (35) se neustále špičkují. U sportovců jejich rozměrů to je pochopitelné, oba dva jsou soutěživí a rádi vyhrávají. Nedávno vyzval Plekanec svou manželku na souboj ve squashi. Jelikož jde o sport s raketou v ruce, očekávalo se, že ho Lucie roznese na kopytech. Ale…

Tomáš si celkem užíval, když se jeho lásce při hře nedařilo. Lucie se ale nedala. „Však já tě dostanu, počkej. Já se to naučím,“ hlásala tenistka na začátku videa, které její manžel natáčel a následně dal na Instagram. „Kolik to je?“ ptal se pořád dokola provokativně Plekanec.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

Ke konci souboje začala Šafářová uznávat neúspěch. I když se ještě rozhodně nevzdávala. „0:2 na sety, ale ještě jsem neprohrála,“ dodala. Nakonec se ale žádný velký zvrat nekonal a Pleky se stal vítězem. „Nejlepší na tom není ta výhra, ale že je Lucie rozebraná do posledního šroubku,“ zavtipkoval na závěr hokejista. Hlavní je, že to oba dva berou s nadhledem a humorem jim vlastním.

Kladno - Litvínov: Fantastický obrat Rytířů dokonal v prodloužení kapitán Plekanec, 3:2

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
18. 11. 2022 • 09:35

Při sportu s raketou v ruce je divné očekávat od dvou hráčů nějaký intelektuální rozhovor. Během takové hry se přirozeně mluví k dané činnosti, tedy ke hře. Není na tom nic infantilního, je to normální.. Jistě jen sport nebyl, není a nebude jejich jediné denní téma rozhovorů. Ale zřejmě oni nemají potřebu hlásat do médií o všem, o čem si v soukromí povídají.

AliAlice
18. 11. 2022 • 09:14

M.Tesarova....No k tobě osobo není co dodat...udav se svou nenávistí...a o inteligenci ty nemluv,ta tě minula a obešla obloukem !!!

AliAlice
17. 11. 2022 • 18:37

No tak co se do nich pořád se..š...tebe jednou s té nenávisti k jejich rodině klepne...a jejich konverzace je na úrovni dětí s mateřské školky??...tak se předveď ty,ty nádhero...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.