Nečekaný zvrat u Šafářové kvůli Matragi: Plekanec se dme pýchou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nečekaný zvrat u Šafářové kvůli Matragi: Plekanec se dme pýchou

Tomáš Plekanec s manželkou Lucií
Tomáš Plekanec s manželkou Lucií (Instagram)

Bývalou tenistku Lucii Šafářovou (35) jsme během její profesionální kariéry byli zvyklí vídat spíše ve sportovním oblečení. Poté, co se stala pyšnou maminkou a odložila tenisovou raketu, začala dokazovat, že elegantní móda jí též není cizí.

Lucie Šafářová patří mezi obdivovatelky módní návrhářky Blanky Matragi (69), která je známá pro své šaty s přírodními motivy i barvami, v nichž ženy působí až kouzelným dojmem. Bývalou tenisovou hvězdu oblékla do tmavě zelených šatů připomínajících velký smaragd. Lucii v nich vynikly nejen její velké modré oči, ale i plavé vlasy, které celkový dojem ještě více zjemnily, a manželka hokejisty Tomáše Plekance (40) skutečně vypadala jako víla.

Blanka Matragi ukázala fotku s Lucií Šafářovou

Návrhářka Matragi: Stesk po zesnulé kamarádce Zagorové a slova o vlastní smrti!

Video se připravuje ...

„Milujeme smaragd. Nabíjí pozitivní energií,“ okomentovala společnou fotografii Blanka Matragi. Díky střihu šatů vynikla i štíhlá postava Šafářové, na které i po dvou dětech neustále maká. Jak informoval deník Blesk, celkového glam looku Lucie Šafářové se dočkáme zřejmě v průběhu letošní plesové sezóny.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
norissk
18. 1. 2023 • 20:36

Jana Nováková...ty seš obyčejná, závistivá kráva, která pokaždé u diskuze o Plekancovi a Šafářové musíš zvracet ty svoje bludy plné závisti a nenávisti. Už se prober a smiř se s tím, že on je teď spokojený v nové rodině a je rád, že se zbavil zkažené marmelády Vondráčkové. Porovnej nyní chování Lucky Šafářové a Vondráčkové. Která se chová slušně a která střídá chlapi od rozvodu a tahá se s klukem, který jí může s klidem, vzhledem k věku, říkat... mámo. Tak teď jdi , vyzvracej se do záchodu a ne tady a dej si hadr na hlavu.

lekno
18. 1. 2023 • 12:43

Martin Tesařík : A co jako má být ? Ty bys jim jistě nařídila jiné trávení volného času, že ? Například pobyt v muzeu s archeologickými vykopávkami prastarých lebek a kostí, nebo kulturní návštěvu divadla za účelem shlédnutí hry v kompletní sestavě 2 hercú.. Trochu moc direktivní asi budeš, mimo jiné. Co takhle nechat na manžely, s čím a kde se budou bavit ? Kdyby se hráli třeba na batolata, není to čistě jejich věc ? Starej se raději víc o své duševní zdraví, abys byla v pohodě. Potom možná nebudeš mít takovou potřebu tolik rýpat do této dvojice.

veselekure
17. 1. 2023 • 23:12

Jana Nováková
Závist je hrozná vlastnost, že

lekno
17. 1. 2023 • 21:29

Smaragdové šaty jsou pohádkově hezké. Taky střihem sluší typu štíhlé postavy, kterou Lucie Š. disponuje. Vypadá v nich dobře. Na fotce púsobí ty šaty jako stvořené z mořských vln. Šatový rozparek mohl být trošku méně hluboký, podle mě. Jinak super.. Módní návrhářka paní Blanka M. je tvůrčí talentovaná osobnost. Jemné šatové modely od ní se hodí například na ples, do opery, na kultúrní akce - kde budou vhodnějším oblečením pro ženu, než třeba kalhotový kostým z hrubší látky..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.