Smutný zvrat u Šafářové! Plekanec skončil bez milovaných synů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Smutný zvrat u Šafářové! Plekanec skončil bez milovaných synů

Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou si splnili sen.
Tomáš Plekanec s Lucií Šafářovou si splnili sen. (Instagram)

Velkolepé Vánoce, na které se rodina Tomáše Plekance (40) tolik těšila, se bohužel nekonaly. Původně si měli manželé Štědrý večer užít i s hokejistovými nejstaršími syny Matyášem (11) a Adamem (7), nakonec ale bylo vše jinak.  

Poprvé se měli sejít v šesti lidech. Pro malého Olivera to totiž byly první svátky, a navíc měli mít manželé u sebe i syny z Tomášova prvního manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (42). Vše se ale na poslední chvíli změnilo. Na vině je letošní chřipková epidemie, která ovlivnila nejednu domácnost během Vánoc.

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

„My jsme to letos bohužel promarodili, ale při letošní epidemii asi nebudem jediný,“ napsala bývalá tenistka k rodinné fotce, kterou sdílela na svém instagramovém profilu. Na ní pózuje s Tomášem Plekancem (35) ve vánočních svetrech a čepicích. Každý pak v náručí drží jednoho potomka. „Takže vám všem přeji hlavně zdraví!“ zakončila svůj příspěvek Lucie Šafářová.

Lucie Vondráčková: Proč myslí, že to letos ve Slavíkovi nedopadlo?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
10. 1. 2023 • 12:31

Óó, chudák umaminkovaná a udřená máma, která měla během Vánoc u sebe své vlastní děti. Člověk by ji politoval. A je to přesně ta samá máma, která prohlásila před soudem, že hodlá s kluky zůstat navěky v Kanadě a basta fidli. Je mi Vás až líto, jak to máte v hlavě zpřeházené.
Nikdo nedává předem rozhovory, jak se bude krásně starat o kluky. Jediný rozhovor o Vánocích, který letos proběhl, byl s Vondráčkovou, která prohlásila, že se střídají, ale jí to nevadí, protože oni slaví Ježíška i Santu.
To je vše.
A pro osvěžení Vaši chatrné paměti:
2019 - kluky měla Vondráčková
2020 - Plekancovi
2021 - Vondráčková
A 2022 - byli tedy na řadě Plekancovi. Dle pochroumaných mozků je tedy měli vzít do rodiny, prolezlé infekcí.
Snad ani se tedy nedivit, že je Vondráčková taková. Tohle mít kolem sebe…

picoda
9. 1. 2023 • 23:04

picoda
9. 1. 2023 • 23:03

lekno
9. 1. 2023 • 17:01

Hlavně, že ty víš, Martin Tesařik - což znamená hrubě kopnout do někoho. Nejen hrubě, ale i uboze.. Si myslíš, že jsi ta nejchytřejší, když tu urážíš diskutující – nazýváš je pipinami, slepicemi, blbkami a hlupáky ? Kdybys nebyla protekční smetek, měla bys už dávno vymazaný i tento nick.. A gutermann zavádí, jak má ve zvyku. Snaží se vytvořit dojem, že LV se enormně obětavě stará o syny nad rámec jejich rozvodové dohody a Tomáš s LŠ se ulévají. Přitom péče běží podle rozpisu a jejich vzájemné dohody. Pokud tyto Vánoce kluci nepřišli k otci, bylo to kvůli nemoci, aby se nenakazily - co čtenář s průměrným IQ z článku pochopí.. Samozřejmě gutermann tu chřipku okamžitě zneužil k chvalozpěvu LV a okydání Tomáše i jeho manželky. Přitom je logické, že se jistě Tomáš s LV dohodl a ta souhlasila, aby kluci nepřišli tam na svátky kvůli možné nákaze. Pečlivé od otce, že upozornil LV na situaci s chřipkou a bylo možná na ní konečné rozhodnutí, zda syny pustí na Vánoce k nim, nebo ne. Tak nezneužívejte ke špinění Tomáše s LŠ jejich rozumné jednání - bezpečnostní opatření, která si oni dohodli s LV. To je už fakt špinavost, co všechno se zneužije k okydání těch manželú..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.