Vondráčková se asi prohne! Tohle se přejí synáčkové pod stromečkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vondráčková se asi prohne! Tohle se přejí synáčkové pod stromeček

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Martin Hykl)

V takovém pracovním zápřahu nebyla notnou řádku let! Zpěvačka Lucie Vondráčková (42) po dlouhé době kývla kromě divadelní role i na roli muzikálovou, a ne jen tak ledajakou! Během představení lítá ve vzduchu, je několikrát velmi spoře oděna a není ošizena ani o žhavé scény.

Před Vánoci bývá člověk v jednom kole, u Lucie Vondráčkové to platí dvojnásob. Zpěvačka se po letech vrátila na divadelní prkna a skáče z jednoho představení do druhého. Tentokrát zazáří v muzikálu Vánoční zázrak, kde se objeví po boku herce a zpěváka Roberta Urbana (36). Krom hereckého i pěveckého talentu musí předvést i akrobatická čísla, kterým by se jinak obloukem vyhýbala. Strach si ale na Lucii jen tak nepřijde!

Lucie Vondráčková: Proč myslí, že to letos ve Slavíkovi nedopadlo?

Video se připravuje ...

„Mám ráda výzvy, přijde mi, že když je člověk v roli, tak se mu nemůže nic stát, takže když se po mně chce, abych vylezla na stožár, tak tam vylezu, ale sama, jako Lucka, bych tam nevlezla,“ přiznala zpěvačka v rozhovoru pro server Super.cz. I přes pracovní vytížení začala vnímat vánoční atmosféru, kterou je protkaný i samotný muzikál složený ze skladeb Janka Ledeckého (60).

Lucie Vondráčková: Co řekla o mladším příteli? Odříkaného chleba...

Video se připravuje ...

Jako maminka dvou malých synů dbá na společné dodržování vánočních tradic. Mezi nimi nesměl chybět ani dopis Ježíškovi. Díky němu však Lucie pochopila, že oba pomalu, ale jistě upínají pozornost na elektroniku. „Se syny už jsme Ježíškovi psali, máme speciální papír a oni dopis nejen píší, ale i malují, aby to nebylo tak jednoduché, malují samé mobilní telefony,“ přiznala Lucie Vondráčková.



Přečtěte si
Uživatel_5557212
30. 12. 2022 • 14:39

spíšš si myslím že nemyslela peníze

Tomáš Trepáč, Ing.
7. 12. 2022 • 11:06

Lucka Vondráčková se určo neprohne. To spíš její kasírtaška, mobil či kreditka ;)

safinka59
7. 12. 2022 • 05:03

😂😂😂
Vondráčková se asi prohne !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.