Sžíravé obavy Vondráčkové: Hazard, miliony a záhadné zmizení bratra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sžíravé obavy Vondráčkové: Hazard, miliony a záhadné zmizení bratra

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Blesk:Robert Klejch)

Ačkoli se rodině Vondráčkových dědí hudební talent jako rodinné stříbro, mladší bratr Vondráčkové (42), David (36), sází na jinou kartu - a to doslova! Údajně si měl přijít na miliony... a pak záhadně zmizel...

Není to poprvé, co Lucie Vondráčková řekla, že má o bratra obavy. Vydělává si totiž jako profesionální hráč pokeru, což nepovažuje za vhodný způsob obživy. Hraní je pro ni zkrátka hazard a ne práce. O Davidovi ale nyní není ani vidu ani slechu. Naplnily se snad její nejhorší obavy? 

Lucie Vondráčková: Konečně řekla, za co nejvíc utrácí!

Video se připravuje ...

„Posledních sedm let se živím pokerem. V roce 2010 jsem skončil v zaměstnání a začal se tím živit. Hraju převážně on-line. Mým cílem je neustále se zlepšovat,“ prozradil David Vondráček v jednom z posledních rozhovorů pro Pestrý svět. Popsal také, že když hráč skutečně dobrý, může si přijít během jediné hry na sta tisíce. On sám si prý vydělal za hru i 704 tisíc korun. Vzhledem k tomu, jak dlouho se hraní věnuje, je patrné, že se mu na kontě kupí miliony. 

O Davidovi se vždycky mluvilo zřídkakdy, teď ale o něm nejsou vůbec žádné zprávy. Začalo se proto spekulovat, jestli nedoplatil na svou profesi. Podle zjištění eXtra.cz se možná i pokeru zcela vzdal a zamířil do zahraničí, kde pravděpodobně hledá štěstí v jiném oboru. 

Lídři Evropy ve čtvrtek v Praze! Vyjednávání o Magistrát. A Vondráčkové zápasník promluvil

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Dianthos
3. 11. 2022 • 00:31

V rodině Vondráčkových se dědí hudební talent jako rodinné stříbro?? To ale skončilo Helenou a Jiřím.
Lucka je ambiciózní dříč, tak se jakžtakž naučila zpívat. Ale hlas nemá. A David zřejmě nemá ani ty ambice.
Jinak úvaha, že je milionář, když hraje poker, je evidentně mylná. Hráči jednou vyhrají statisíce, jindy ale prohrají. Takže naopak mohl skončit ve velkých dluzích. Možná pracuje někde v zahraničním kasinu.
Ale pokud Vondráčkovi nelžou veřejnosti, tak jeho zmizení je divné a jejich rodinné vztahy divné. Pokud se nemusí ukrývat před nějakými věřiteli, pak není důvod nebýt v kontaktu s rodinou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.