Nový milenec Vondráčkové (42) odtajněn! NAŠLA SI MLÁTIČKU Z KLECE | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nový milenec Vondráčkové (42) odtajněn! NAŠLA SI MLÁTIČKU Z KLECE!

Lucie Vondráčková randí s MMA bijcem Zdeňkem Polívkou
Lucie Vondráčková randí s MMA bijcem Zdeňkem Polívkou (Koláž BLESKsport)

V kariéře úspěch, ve vztazích zklamání. Tak vypadal ještě donedávna životní vzorec zpěvačky Lucie Vondráčkové (42). Blýská se snad konečně na lepší časy? Lucka se pochlubila čerstvou láskou, tentokrát k drsnému zápasníkovi.

Po krachu manželství s hokejistou Tomášem Plekancem (39) se samozřejmě Lucka do dalšího manželství nehrnula, ale ani nadějně vypadající vztah s moderátorem Petrem Vojnarem (46) jí nevyšel. Nová láska na sebe nenechala ale dlouho čekat a teď se zdá, že je Lucie opět šťastná. Šanci dala podle informací Aha! znovu sportovci, tentokrát 188 centimetrů vysokému a vysekanému zápasníkovi Zdeňkovi Polívkovi (24).

Lucie Vondráčková září: Užívám si stav zamilovanosti, svěřila se!

Video se připravuje ...

Láska nebeská

O osmnáct let mladší zajíček okouzlil zpěvačku natolik, že se Vondráčková při odpovídání na položené otázky rozzářila, jako kdyby byla zamilovaná poprvé. „Užívám si stav zamilovanosti, je to to nejhezčí období,“ nechala se slyšet.

Zamilovaná

Ještě před pár dny mlžila. „Jsme tak nějak všichni spokojení a šťastní. Já se červenám, když o tom mluvím, už dost,“ uculovala se. „Už jsem toho o svém soukromí řekla dost, ale třeba brzy přijde chvíle, kdy se to dozvíte,“ dodala tehdy ještě tajemně. Dnes už víme, že se jedná o profesionálního MMA zápasníka.

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...

Drsňák z Říčan

Zdeněk »Gameover« Polívka je profesionálním zápasníkem MMA organizace Oktagon. Jeho domovským klubem je Cage Warriors Říčany, kde dělá i trenéra. Po tragické smrti otce musel už v šestnácti letech pomáhat s výchovou sedmi sester, jednoho bratra a několika dalších nevlastních sourozenců. Kvůli problémům se srdcem mu ve dvaceti letech hrozil konec kariéry. Se zápasy smíšených bojových umění v kleci začal v roce 2020. Jeho dosavadní bilance činí osm výher a pět porážek. Na turnaji Oktagon 36 ve Frankfurtu (15. 10.) vyzve Samuela »Piráta« Krištofiče ze Slovenska.



Přečtěte si
Dianthos
3. 11. 2022 • 00:54

To je fakt! Pro Vondráčka byl Plekanec pod úroveň. Jenom hloupá hokejka. Vojnara také nebrali. Prý pro ně byl jenom kamarád Lucky, ani nepřipouštěli, že by s ním chodila.
No a teď tedy asi jásají, jakého borce přivádí domů svým synům...

Huga
2. 10. 2022 • 18:16

Zmizel "Milan Tesař " objevila se "Martina Tesařová". Stejné obraty, stejné argumenty, jako už předtím milion nicků. Pořád jeden a ten samý člověk. Jsem zvědavá, jestli budeš vysvětlovat jak funguje bulvár, až půjde o Šafářovou, ty vytrvalá nando.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.