A bude svatba? Bílá v bílém a ano svalovci Filipimu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

A bude svatba? Bílá v bílém a ano svalovci Filipimu

Chystá svatbu? Bílá opět navlékla prsten od testosteronového anděla!
Chystá svatbu? Bílá opět navlékla prsten od testosteronového anděla! (Tonda Tran, Facebook)

Podle některých odborníků na vztahy přichází po 7 letech první vážná krize. Ta se ale naštěstí u Lucie Bílé (56) nedostavila. S Radkem Filipi jí to nejen náramně sluší, ale i svědčí. A tak nezbývá než si položit zásadní otázku: „Půjde Bílá do bílých?"

Vdaná byla dvakrát, ani jedno manželství Lucii Bílé ale nevydrželo. Teď však řekla něco, co dost možná zahýbe jejich osudy.

Lucie Bílá a Radek Filipi popřáli Lele k 33. narozeninám.

Video se připravuje ...

 „Máme výročí. Je to sedm let, co jsem na obnovené premiéře Carmen utekla před davy fanoušků a schovala se za nejvyššího chlapa. Jsem šťastná. Kdybych věděla, že jednou budu takhle s někým šťastná, tak se nebudu budoucnosti tak bát,“ svěřila se Lucie pro Super.cz. Je tedy patrné, že svazku s mistrem světa v benchpressu bezdpodmínečně věří. Zástupy fanoušků by ji nejraději viděly před oltářem ještě jednou. Tuto možnost majitelka nejkrásnějšího hlasu v republice překvapivě poslala k šípku. 

„Já bych nikam nespěchala, jsme spolu teprve sedm let,“ zavtipkovala a pak dodala: „Nic bych neměnila. Je to krásný tak, jak to je. Já bych ten osud nepokoušela.“ 

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.