Šokující tajemství milionářky Bílé: BEZDOMOVEC V RODINĚ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šokující tajemství milionářky Bílé: BEZDOMOVEC V RODINĚ

Premiéra muzikálu Maminy: Lucie Bílá a Radek Filipi
Premiéra muzikálu Maminy: Lucie Bílá a Radek Filipi (David Kundrát)

Nejúspěšnější zpěvačka a několikanásobná Zlatá slavice Lucie Bílá (56) žije už několik let spokojeně po boku Radka Filipi (39), jehož otec má žít podle všeho na ulici. Pomáhat mu ale nehodlají. Mají k tomu pochopitelné důvody. 

Bílá a Filipy o Romanu Dvorském (60) příliš nemluví, i z těch pár slov je však patrné, že Radkovi ani jeho sourozencům nepřipravil hezké dětství. Podle Radka je jeho otec alkoholik a gambler s agresivními sklony. „Léta ubližoval celé naší rodině, že ho už více než pětadvacet let nepovažujeme za jejího člena. Nepřeji mu nic zlého, ale na ulici se dostal sám,“ řekl před časem CNN Prima News Filipi.

Lucie Bílá na rozloučení se Zagorovou: Odešel můj životní pilíř

Video se připravuje ...

Pomoci se nedočká ani od Lucie, která, jak známo, podpoří smysluplné charitativní projkety vždy, ráda a nezištně. Ta mu měla přes média vzkázat, že ho nikdy nechce vidět. Bezdomovec Roman, kterého redakce Expresu zcela náhodně objevila při přípravě článku o tom, jak lidé bez domova zvládají krizi, si i přesto stýská. „Za těch devatenáct let, co jsem od nich pryč, se kluci sami nikdy neozvali. A mrzí mě, že Lucie Bílá mi přes média vzkázala, že mě nechce nikdy vidět. Vždyť mě vůbec nezná a neví, jaký jsem doopravdy,“ svěřil se Dvorský, který přebývá v garážovém příbytku a živí se vybíráním kontejnerů. 

„Je mi to trochu trapné, ale vybírám kontejnery a popelnice. Starý papír dávám do sběrny, lahve do výkupu, občas najdu ještě zabalené jídlo, třeba balíček párků, tak to si pak pochutná tady Lucky (Romanův pes, pozn. red.),“ přiblížil svůj způsob obživy.

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
19. 10. 2022 • 17:25

Jak můžete o tom otci napsat ve smyslu, jako by byl i v současnosti těžký alkoholik a násilník ?! Máte dúkazy ? Nevypadal na těch fotkách v bulváru jako násilník - jistě by se už chtěl smířit s rodinou. Nemá pořádnou stravu, možná ta garáž není vytápěna v zimě, bydlo není bezpečné. A vy, že mu nemusí nikdo pomáhat ? Ale ano, jeho děcka by mu měli pomáhat, i když se jim to nelíbí – je to jejich povinnost. Myslím, že otci jde spíše o vzájemné odpuštění si, o usmíření. Nechce být finanční přísavka na synovi. Nemusí už ani dlouho žít. No nedostal nejmenší šanci od Radeka. Tomu říkám - syn zapřel svého otce a vykopl ho ze života.

ptacek5
19. 10. 2022 • 11:06

Ale ten pán je schopný se o sebe postarat, má co jíst, má v podstatě kde složit hlavu, to že je bezdomovec není vina jeho dětí. On je také opustil a pochybuju, že když je bezďák, tak na ně posílal výživné. Až bude nemohoucí, tak mu třeba některý z jeho synů zařídí domov na dožití, ale alkoholikovi a násilníkovi, který není schopný už skoro 20 let uspořádat svůj život nemusí přece nikdo pomáhat.

laskava
18. 10. 2022 • 10:08

Ano, je třeba se postarat o staré rodiče, pokud se oni dobře starali o své děti. Přilepit se na rodinné příslušníky a bezpracně se na nich přiživit se už řešilo, např. Dominika Gottová. Tohle mi připadá stejné, jen obráceně. Třeba se mýlím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.