Hudebník František Soukup (38) po letech přiznal: DĚSILA HO BÍLÁ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hudebník František Soukup (38) po letech přiznal: DĚSILA HO LUCIE BÍLÁ!

2005, Otec se synem a Lucií Bílou na archivním snímku.
2005, Otec se synem a Lucií Bílou na archivním snímku. (Foto FTV Prima/Teki Shine, ara)

Do bytu Ondřeje Soukupa (71) chodily nahrávat své písničky ty největší celebrity. Jeho syn, člen bývalé kapely Nightwork, František Soukup (38) tak vyrůstal mezi slavnými osobnostmi. Ale jak přiznal, největší hrůzu mu naháněla Lucie Bílá (56)!

Když byl František ještě prcek, vždy poskakoval v postýlce a chtěl vidět, kdo to za tátou přišel. Nadšení ho ale přešlo ve chvíli, kdy se ve dveřích objevila Zlatá slavice. „Ta si sundala půlku hlavy! Ona měla takovej příčesek. To jsem nepochopil, že přijde někdo, udělá tohle (ukazuje pohyb imitující sundávání paruky, pozn. red.) a vypadá úplně jinak,“ rozpovídá se syn skladatele Soukupa a textařky Gabriely Osvaldové (69) v dnešních 7 pádech Honzy Dědka.

Lucie Bílá: Nespokojenost je můj hnací motor

Video se připravuje ...

„Bílé se bál, Karla Gotta ne a měl rád Korna, protože mu přinesl nějakou hračku,“ dodal jeho táta Ondřej. I Mistr k němu do bytu chodil nahrávat, i když se nejednalo o nijak velké a honosné studio. „To byla taková místnost, široká asi metr dvacet a dlouhá čtyři metry a na konci byl hajzl. A před tou toaletou byl závěs, v něm byla vyříznutá díra, abych viděl na umělce, a tam byl mikrofon,“ smál se skladatel. Opravdové profi studio si pořídil až o pár let později.

Vdovec po Zagorové (†75) Margita v slzách: Soška pro Haničku do nebe!

Video se připravuje ...

Na další vtipné historky nejen ze života rodiny Soukupů, se můžete těšit dnes ve 21.35 hod. na Primě.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.