Soukup o rozchodu s Osvaldovou: Důvodem nebyla Šoralová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soukup o rozchodu s Osvaldovou: Důvodem nebyla Šoralová!

Mezi dvěma ženami...
Mezi dvěma ženami... (Foto Blesk - Roman Souček)

Dosud se všeobecně tradovalo, že Ondřej Soukup (70) opustil Gábinu Osvaldovou (68) kvůli lásce k Lucii Šoralové (44). Podle hudebníkových slov byl ovšem důvod zcela jiný!

„Gábina na mě samozřejmě měla velký vliv, pracovně jsem s ní konzultoval všechno, kolikrát jsme se u toho hádali, bylo to bouřlivý. Ale taky mě opustila, i když si všichni mysleli, že já opustil ji kvůli Lucce," tvrdí Ondřej Soukup na stránkách magazínu Téma. 

Bílá a Soukup: Hádka před kamerami. A Patrasová chce dát rodinu dohromady

Video se připravuje ...

„Gábina už se mnou prostě nechtěla žít, a já se jí nedivím. Měla nový vztah, který má dodneška. Já se pak dva roky potácel a opíjel s kamarádem Danem Závorkou po barech, žil jsem velmi mládeneckým životem a musím říct, že to vůbec nebylo špatný. Jenže potom do toho vstoupila Lucka, začali jsme spolu chodit a dopadlo to tak, jak to obvykle dopadá," upřesňuje známý muzikant. 

Ondřej Soukup se tajně oženil! Vzal si dlouholetou milenku Lucii Šoralovou!



Přečtěte si
ginkognito
10. 8. 2021 • 08:26

Jo, jo - matka kecá.............. Kdyby tato slovenská divnozraká zpěvandule dělala oči na Soukupa, když mu bylo 30, tak by se jí vysmál­....­....­....­.... Jo, jo, to se loví staří chlapi, když už nemají energii na odhánění bab. Gottovi se taky podařilo odehnat Formanovou /představte si to, že jedna naše známá má teorii, že Formanová má ty dvojčata uměle, aby si si ji Forman vzal no a na Macháčkovou už neměl energii a ta ho dostala.

-bello-
9. 8. 2021 • 23:20

...... " na vařený špagetě ..."
Jsem mrtvá smíchy

prochaskanamoste
7. 8. 2021 • 17:18

Soukupovi nevěřím, legendu si vymyslel, aby smyl z té mrňavky ušvidrané stigma rozvracečky manželství. Všem okolo bylo jasné, že to s ní ženatý Soukup táhne. Gabča udělala moc rozumnou věc, že si našla borce taky a bylo vymalováno. Pak už se netrápila, nechtěla ho a milenka si ho přitáhla na vařený špagetě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.