Nesmírná radost u Soukupových: Syn to dokázal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nesmírná radost u Soukupových: Syn to dokázal!

Herci Pavel a Isabela Soukupovi s dětmi
Herci Pavel a Isabela Soukupovi s dětmi (Tonda Tran, Mária Rušinová, Karel Kopáč, David Kundrát, Alexandr Malachovský, Lenka Hatašová)

Jeho táta Pavel Soukup (71) i maminka Isabela Soukupová (54) jsou v sedmém nebi. Mezi 44 nominovanými z 20 zemí světa na ceny Emmy je i dílo jejich syna – režiséra Pavla Soukupa mladšího (30).

Osmidílný seriálový thriller #martyisdead (Marty je mrtev) z produkce Mall.tv se věnuje problematice kyberšikany. „Už nominace je prestižní. Máme obrovskou radost,“ přiznal producent Bionautu Vratislav Šlajer, který stojí i za televizními seriály Dáma a Král a Svět pod hlavou. Podle něj jde o historický úspěch tuzemské tvorby.

Na celý seriál #martyisdead se můžete zdarma podívat na mall.tv: 

„Výsledky vyhlásí v New Yorku 23. listopadu,“ upřesnila nadšená matka Isabela. Bude pro ni těžké čekat ještě skoro dva měsíce. Zpráva navíc přišla v momentě, kdy tvůrci připravují volné pokračování. Premiéra je naplánována na květen 2021, kdy vyjde paralelně v kinech i na internetové televizi. Mezinárodní ceny Emmy uděluje od roku 1973 každoročně Mezinárodní akademie televizních umění a věd.

Seriálová událost roku Star Trek: Picard má knižní předvoj: Křtil ji hlas slavného kapitána

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.