Zneužitý herec Pavel Soukup (71): JEHO PENÍZE PROHRÁLI V AUTOMATECH | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zneužitý herec Pavel Soukup (71): JEHO PENÍZE PROHRÁLI V AUTOMATECH

Pavel Soukup
Pavel Soukup (Foto Aha! – Martin Sekanina, Herminapress.cz)

Neváhal ani vteřinu. Herec Pavel Soukup (71) před 10 lety vyhrál VIP Prostřeno! a 20 000 korun, které mu náležely, okamžitě věnoval do povodněmi zničené Chrastavy. Z televize se nyní dozvěděl, že peníze skončily v automatech!

Nova přinesla 6. srpna v Televizních novinách při příležitosti kulatého výročí reportáž. „Zaznělo v ní od jedné paní, že dostala dvacet tisíc a prohnala je automatem,“ říká Pavel. „To mě teda naštvalo. Je jedno, že paní je ze sousední obce a ne přímo z Chrastavy. Jde o to, jak se s penězi zachází. Já měl tehdy syna na studiích a dvě dcery na škole, měl jsem kam dávat peníze. Chtěl jsem pomoct, ne je vyhodit oknem,“ zlobí se Soukup. Pak říká, že mu ale tenkrát v roce 2010 aspoň starosta Chrastavy poděkoval mailem. „Poučil jsem se a udělal si z toho jediný možný výstup. Pokud budu ještě chtít někomu věnovat peníze, vezmu si je a předám je podle svého uvážení rovnou vybranému člověku. Jinou cestu nevidím,“ řekl herec Nedělnímu Aha!.

Celý článek najdete v Nedělním Aha!

Seriálová událost roku Star Trek: Picard má knižní předvoj: Křtil ji hlas slavného kapitána

Video se připravuje ...

Herec a dabér Pavel Soukup: Veškerý majetek jsem rozdal

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
lekno
17. 8. 2020 • 10:43

Súhlasím s názorom p. P. Soukopa. Dar je rozumné predať priamo tomu, komu má byť určený. Ak sa darca nezaujíma o to, či jeho peniaze odišli tomu alebo na ten účel, kde ich chcel venovať - može dopadnúť ako spomínaný herec.. Odkedy je svet svetom - využíva sa srdce čestného človeka - tzv. dobráka, ktorý uvažuje podľa seba a preto často nedokáže ani predpokladať možné zneužitie jeho dobrého skutku. A potom ostáva prekvapený, keď sa mu raz odhalí skutočná pravda - kde skončil jeho dar..

vemenozmojistary
16. 8. 2020 • 18:01

Nějaká špína z Nové Vsi 👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.