Vondráčková dovádí s tímhle krasavcem: Není to poprvé! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vondráčková dovádí s tímhle krasavcem: Není to poprvé!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (archiv Blesku)

Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková (42) se před časem rozešla s moderátorem Petrem Vojnarem (46). Od té doby je oficiálně sama, ale nedávno se po jejím boku začal objevovat její „staronový“ známý, hudebník Marek Voss.

Lucii a Marka pojí společná historie. Fešný Slovák se totiž podílel na jejím nedávno vydaném album Láskověty, které bylo velmi úspěšné. Možná proto požádala Marka o spolupráci i tentokrát, konkrétně pro její nejnovější písničku Kolikrát. „Díky za stoupání v trendech, za krásné reakce, za podporu i sdílení,“ poděkovala Vondráčková svým fanouškům. Spolu s Vossem natáčeli klip až na daleké Floridě, ale zdá se, že se jim to vyplatilo. Lucky skladba s country nádechem sklízí jen samou chválu.

Vondráčková a Vojnar se rozešli? Chladná slova otráveného moderátora!

Video se připravuje ...

„Tohle parádně sedlo, potěšilo! Takhle se má zpívat country, rozverně, na pohodu. Jako to dělala s úsměvem na rtech v dřívějších časech Shania Twain,“ reagoval na písničku jeden z Lucčiných příznivců. „Celou dobu jsem se u písničky usmívala. Má super náboj, více písniček šmrncnutých country,“ přidala se další fanynka. Vondráčkovou a Vosse pojí zřejmě jen pracovní vztah, ve kterém jim to ale náramně klape.

Lucie Vondráčková: Na 1. máj jsem úplně zapomněla!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pea.p
19. 8. 2022 • 08:28

Promluvila krasavice inteligentní

pea.p
19. 8. 2022 • 08:24

Tebe. Kdo by klikal na článek a měl potřebu ho komentovat. když ho to absolutně nezajímá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.