Faux pas Plekancových v Itálii: FOTO JAKO DŮKAZ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Faux pas Plekancových v Itálii: FOTO JAKO DŮKAZ

„Proč nejsi větší. Aspoň o pár cenťásků..."
„Proč nejsi větší. Aspoň o pár cenťásků..." (Instagram)

Lucie (35) s Tomášem (39) vycestovali na svatbu tenistky Gabriely Duchové do jižní Itálie. Ač paní Plekancová čtyři měsíce po porodu vypadá v růžových šatech suprově, manžela kvůli vysokým podpatkům bohužel opticky o dost přerostla!

„Úžasná svatba! Doufám, že vaše cesta životem bude šťastná a zábavná stejně tak, jako tento den,“ nadšeně okomentovala Lucie Šafářová fotografie z romatické veselky v italském Alberobellu na Instagramu.

Lucie Tomášovi »přerůstá přes hlavu«

Jenže Tomáš Plekanec ze svatebních snímků zřejmě asi moc radost neměl.  Lucie ho na fotkách totiž jasně převyšuje, což se mnohde považuje za společenské faux pas. Jak doporučují experti přes módu a etiketu: Než-li vyrazíte s vyšší partnerkou ven, poproste ji, ať si obuje adekvátní obuv!

Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
6. 2. 2023 • 14:16

A co Havel, Dáša, Stalone ,Mel Gipson,prezident Makro­n,Ha­bera,­David, a že by se jich našlo hodně,ale tady ty votravný baby řeší pořád dokola jenom Plekancovu rodinu...tak sklapněte !

evi nato
14. 9. 2022 • 18:22

Tady to zase "jede" Jak jde o Plekyho a jeho famílii, tak hned přikvačí jejich fanynka - fany zachránkyně

lekno
14. 9. 2022 • 17:43

Uživatel_5457057 : Tak „žena má k muži vzhlížet“ – čili fyzicky vždy se na něj dívat pořádně vzhůru a dávat pozor, ať si někdy přitom krk nevykroutí ? To je ale moudrost dne ! Aby si teď menší muži hledali už jen malinké ženy ve výši děcka.. Ta věta je myšlena obrazně přece – ona má vzhlížet k jeho celkové osobnosti – k jeho kladným vlastnostem, hezkému charakteru, k jeho moudrosti..atd. Nemyslelo se tím akorát jen na tu výšku. Žena může k muži vzhlížet i tehdy, když je od ní nižší. Pro vás - jistě nepochopitelné. Zdá se, že vše vnímáte dost povrchně, jen obal vidíte. Pokud ten 100 %-ně nesplňuje vaše estetické požadavky, do popelnice s tím nebo do kanálu, co ? Na závěr : Nejhúŕe jsou na tom takoví, co jako dva šašci pŕed svétem lásku, která u nich není – předstírají..

fany22
14. 9. 2022 • 15:07

Jistě, že si budu psát, co chci. A rozhodně není třeba, abyste pracně doloval jiné páry, kde je skutečně partnerka vyšší, dokonce i výrazně, když už to dávno před Vámi v diskuzi připomněli jiní, včetně mě.
A už vůbec není třeba, abyste už počtvrté čtenáře přesvědčoval, že Vy byste to nesnesl, a jak to uráží Váš smysl pro krásu.
Jinak Šafářová zcela určitě hezká je, dokonce až tak, že se může fotit nenalíčená, neupravená, zcela přírodní. Ale Vám ji skutečně nikdo nenabízí.
A pokud dáváte přednost kašírovaným a směšně přefiltrovaným fotkám, vlastně vytvořené iluzi, která nemá s realitou moc společného, Vaše věc.
Ale odpusťte si osobní napadání a urážky typu komu ujížděl vlak a kdo se a proč chytil toho nejblíž. Vyznívá to velmi primitivně.
Kdo jste Vy a co si to vůbec dovolujete?
A na závěr, zkuste příště nejprv číst, a až potom reagovat. Vyjdete z toho každopádně líp.

Uživatel_5457057
14. 9. 2022 • 12:18

Lekno se opět lekla, že se její chráněnkyni ubližuje, tak hurá do boje Prostě a jasně, ať si Šafářka dělá co chce, za muže ať má třeba 10 skrčků, ale žena má k muži vzhlížet a ne on koukat do výšek. Je to každého věc a dejte už s tím pokoj! Fakt je, že nejhůře na tom jsou Kraus s Chýlkovou a on se tomu ještě směje, trapák

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.