Syrová zpověď Šafářové: Bez Plekance by se už zhroutila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šafářová před kolapsem: Plekanec v roli zachránce

Malá Leontýnka Plekancová roste jako z vody!
Malá Leontýnka Plekancová roste jako z vody! (Instagram)

Dvojnásobná maminka Lucie Šafářová (35) odtajnila soukromí. Jak vypadá taková mateřská bez přikras? A jak se podílí na chodu domácnosti Tomáš Plekanec (40)?

„Člověk kvůli Oliverkovi nespí, do toho akční Leontýnka. Mám pocit, že jedu nonstop. Musím říct, že je skvělej. Zastane hodně, jinak bych se asi už zhroutila," popsala nelehkou situaci na domácí frontě Lucie Šafářová a zároveň složila hold manželovi Tomáši Plekancovi.

Šulcová: Nemám ani korunu! A Šafářová se stará o syny Vondráčkové. Jaké mají vztahy?

Video se připravuje ...

„Já jsem hrozně klidný člověk. I v tenise jsem zažila strašně moc emočních výkyvů, a když jsem z něj vypadla, měla jsem pocit, že mě v životě vlastně nic nevykolejí. Ale ona mě dokáže vytočit do takových rozměrů, že ani nevím, že to ve mně je! Dokážu se hrozně rozčílit. V tenise jsem byla schopná málokdy zařvat, ale tady někdy zařvu," svěřila se někdejší tenistka v talk show Miluše Bittnerové Na kafeečko.

Koranteng o otci a životě v Africe. A utajená svatba Plekance a Šafářové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
7. 12. 2022 • 17:20

Illenne : 2 děti a 4 děti je podstatný rozdíl v počtu. V článku se přece nemluví o tom, že by LŠ něco nezvládla.. Vy zde popisujete péči o 2 dcery stylem, jako by vás během celého toho období nic v souvise s nimi nikdy, ale skutečně nikdy nevyvedlo z míry a nerozčílilo. Pokud je ten váš příběh pravdivý, to jste asi byla matka - s nervy silnými a tlustými jako lodní lano. No každá žena nedokáže podobně flegmaticky fungovat každý den v kuse. Lidé jsou různí. A to je dobře. Kdyby byli všichni stejní, nuda by asi zavládla všude.

illenne
7. 12. 2022 • 13:14

Mám dvě, dnes už dospělé dcery. Bez auta, při té starší bez automatické pračky, bez papírových plen a spousty dnešních vymožeností. Nikdy jsem se nezhroutila, ale vše byla výzva to prostě zvládnout. Manžel ještě po zaměstnání trénoval školáky, fotbalisty, takže často sama s dcerami. Ještě jsem studovala a jezdila ze severu až do Brna, abych si zvýšila vzdělání. Žádný mobil, telefon u kamarádky. Občas odpověď, teď nemůže, ohřívá večeři nebo se holky koupou. A také jsem to zvládla. Co tedy Lucie Šafářová nezvládá?

lekno
7. 12. 2022 • 11:23

Moran : Dík..
Možná se dočkáme a bude zase "legrace".
"Bezchybná bohyně vždy přichází a nadlouho nikdy neodchází.."

lekno
7. 12. 2022 • 10:43

Lucie Š. si vzala chlapa se 2 dětmi od jiné ženy. Pečuje o ně jako o své vlastní děti. Je od ní obětavé takhle se starat, protože není mnoho žen, co by si chtěli dát na krk kvůli muži i 2 malé cizí děti. Je pečlivá matka. Pokud při práci kolem 4 dětí ji občas něco vytočí a „zařve“, pak to svědčí jen o tom, že není biorobot. Reaguje jako člověk. Ve školách se běžně „řve“, pedagog musí mít silný hlas a v pořádku hlasivky, aby při tom obvyklém hluku např. o přestávkách ho někdo vůbec slyšel. Megafony nejsou k dispozici, no možná by se hodily..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.