Šafářová strachy bez sebe: POKUS O ÚNOS DĚTÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Šafářová strachy bez sebe: POKUS O ÚNOS DĚTÍ

Bývalá tenistka Lucie Šafářová sdílela otřesný zážitek, kdy mělo na Praze 10 dojít k pokusu únosu o dítě
Bývalá tenistka Lucie Šafářová sdílela otřesný zážitek, kdy mělo na Praze 10 dojít k pokusu únosu o dítě (Blesk: Jiří Nováček)

Nejhorší noční můra všech rodičů nabývá nebezpečně reálných obrysů. V přímém okolí bývalé tenisové hvězdy, Lucie Šafářové (35), totiž došlo hned ke dvěma pokusům o únos dětí. Zprávu s velkým apelem na opatrnost publikovala prostřednictvím Instastories. 

Policie na Praze 10 přijala hned několik oznámení o pokusu o únos dětí. Scénář byl pokaždé stejný, neznámý muž se pokusil dítě zatáhnout do dodávky. Jakýsi Honza K. z okolí Šafářové měl velké štěstí, únosci se vytrhl. 

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...

„Dobrý den, píši ohledně dnešního e-mailu paní ředitelky. Incident, o kterém psala, se stal včera odpoledne Honzovi K. z naší třídy. Šel domů přes park, zastavila dodávka, z té vyskočil muž a táhl ho za bundu k autu. Naštěstí se vysmykl a utekl,“ varuje Lucie. Upozornila také na to, že policie již jeden podobný případ eviduje. „Tohle je noční můra! Tak pozor i v Praze! Praha 10, prosím sdílejte,“ píše ve zprávě. 

Šafářová převzala ocenění po Vondráčkové. A Špaček o boji s rakovinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
23. 10. 2022 • 08:37

Co by jí Š. udělala? Nic jí neudělala. Ona jen nenávidí hezké, úspěšné a šťastné lidi.
Sama je osamělá, nešťastná, určitě nemá děti, a na 99% je nezaměstnaná. Moc na jednu osobu. Takže sklouzla do zoufalství a nenávisti proti všem a všemu. Tedy s jednou výhradou

Dianthos
22. 10. 2022 • 22:47

Martina Tesarová - chytrosti jste nepobrala... Jak bude vypadat ve 40? Stejně jako teď. Protože ty vrásky z tvrdého sportu pod širým nebem, už má. Takže novými nepřekvapí. Přesto se mužům líbí a Plekanec věděl, do čeho jde.
Hůře jsou na tom krásky, které najednou zestárnou.

Huga
22. 10. 2022 • 08:55

Baldedash Tesařová Vím moc dobře, komu píšu. Té největší ubožačce a tupé zakyslé špíně v téhle diskuzi. A mimochodem - no potěš zadek - tenhle stupidní obrat, který tady nepoužívá nikdo jiný, jsi napsala už pod všemi svými nicky. Měj se, špinko.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.