Šafářová a Plekanec: Velká výzva kvůli dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šafářová a Plekanec: Velká výzva kvůli dětem!

Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem
Lucie Šafářová s Tomášem Plekancem (Profimedia)

Tentokrát si hokejista Tomáš Plekanec (39) s manželkou Lucií Šafářovou (35) možná ukousli až příliš velké sousto. Se svými dětmi, dvouletou Leontýnkou a jen několikaměsíčním synem Oliverem totiž vyrazili do hor. S oběma prcky se rozhodli absolvovat celkem náročnou túru. 

ŠafářováPlekancem jsou milovníky dobrodružství, to se jim musí nechat. Když se ubytovali v hotelu ve Vysokých Tatrách, ani je nenapadlo, že by celé dny jen lenošili a užívali si krásné výhledy. Společně s dětmi tak vyrazili zdolat horskou túru. Malá Leontýnka se držela tatínka za ruku a kupodivu s ním zvládala držet krok. Horší to ale bylo pro Lucku s malým Oliverem v kočárku.

Sport Magazín: rozhovor se Šafářovou o životě po kariéře a trenéři Procházky

Video se připravuje ...

„Na kočárek to trasa asi nebude. Radši si vezměte pořádné boty,“ poradila bývalá tenistka svým fanouškům na sociálních sítích. Jde vidět, že Tomáše s Luckou pojí společná láska ke sportu a pohybu, jiní rodiče by si nejspíš na takový výlet s dětmi netroufli!

Lucie Šafářová o utajované svatbě s Plekancem: Spousta příprav kvůli jednomu dni

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Huga
25. 8. 2022 • 10:10

AliAlice Nemůže si holka pomoct. Dá si mužský nick a myslí si, kdovíjak to není mazané. Jenže chlapi takhle o dětech nemluví, jenom zlé piz.dy, co jsou nespokojené se svým životem. Odulá Leontýna, kolikrát jsem tohle slovní spojení četla pod různými nicky. A pozoruhodná náhodička - vždycky je to poté, co ji smažou a vynoří se pod jiným nickem. Hloupá, ale opravdu ultrabl.á a navíc zlá 🤮

AliAlice
25. 8. 2022 • 09:18

Huga...je to tak přesně ...to na tu zapšklou a žlučovitou osobu sedí...jiný nick,ale nenávist vůči Šafářové pořád dokola stejná jako přes kopírák...

Huga
23. 8. 2022 • 21:27

"Martin Tesar" No tý jo! Teď jsi mi to na své úrovni makaka nandala. Líp už jsi to moje tvrzení podpořit nemohla. Špíno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.