Šafářová vyvedla syna Olivera! Tátu Plekance nechali doma... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šafářová vyvedla syna Olivera! Tátu Plekance nechali doma...

Lucie Šafářová se svou dcerou Leontýnkou Plekancovou.
Lucie Šafářová se svou dcerou Leontýnkou Plekancovou. (herminapress.cz)

Barevnou a roztančenou dvojici Karol a Kvído milují snad všechny předškolní děti. Na dětskou párty u příležitosti 5. narozenin tohoto dua proto musely se svými ratolestmi vyrazit i některé známé osobnosti. A že se jich tam sešlo!

Pod jevištěm Divadla Lucie Bílé tančily na veselé písničky děti hokejového brankáře Michala Neuvirtha (34). Aby také ne, vždyť barevná a potrhlá Karol není nikdo jiný než jejich maminka Karolina Neuvirthová (30), dříve Gudasová. Muzikálová zpěvačka je dcerou bývalého hokejisty Lea Gudase (57) a sestrou hokejového obránce Radka Gudase (32). Její děti Emily (5) a Marek (3) divadlo milují a o to víc, když je v hlavní roli jejich maminka.

Zpěvačka Karolina Gudasová střídá role s manželem hokejistou! Kvůli zranění už nebude hrát

Video se připravuje ...

Dětskou párty si nenechala ujít s oběma dětmi ani moderátorka Iveta Lutovská (39), které se letos po 11 letech rozpadlo manželství s podnikatelem Jaroslavem Vítem (45). Při pohledu na rozzářenou dcerku Anetku (8) se i mamince objevil úsměv ve tváři. Roční Matěj z toho sice ještě neměl rozum, ale i tak se tvářil spokojeně. Nebyl tam ale zdaleka nejmladší divák.

Zoufalá Iveta Vítová: Kvůli rozvodu se nevrátí na Novu! Manžel se odstěhoval za jinou?

Video se připravuje ...

Tím se stal teprve čtyřměsíční syn hokejisty Tomáše Plekance (39) Oliver , kterého jeho maminka Lucie Šafářová (35) přinesla v nosítku. Dosud se s ním na veřejné akci ještě neukázala, ale zdálo se, že malému klučíkovi pozornost a záblesky fotoaparátu nevadí. Bývalá tenistka však na dětskou oslavu přišla hlavně kvůli téměř tříleté dceři Leontýnce, která byla z Kvída a Karol nadšená.



Přečtěte si
Huga
25. 9. 2022 • 16:37

"Martin Tesar" S tebou je něco hodně špatně, Špíno 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.