Nešlo jinak! Bitva Víta a Vítové s nutným zásahem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nešlo jinak! Bitva Víta a Vítové s nutným zásahem

Iveta Vítová musí fungovat - už kvůli dětem
Iveta Vítová musí fungovat - už kvůli dětem (archiv)

Vztahy mezi rozvádějícími se manžely Ivetou Vítovou (39) a Jaroslavem Vítem nejsou zrovna vřelé, modelka tak musela k řešení nutných záležitostí přivolat posily! Vypadá to totiž, že ji chce záletný manžel pěkně oškubat!

Na sklonku čtyřicítky začíná od píky. Nevydařené manželství bere ale Vítová statečně a dokonce už začíná pomalu, ale jistě, nabírat zpět ztracená kila. Po stěhování z domu, který byl domovem i pro její dvě děti, a přesunu do nového bytu ale stále nenachází klid. Ve hře jsou peníze, kterých se manžel nechce vzdát!

„Jsme odstěhovaní, nový začátek je před námi, ale rozhodně to není všechno pryč. Bude to na dýl. Není to příjemné, ale musíme to dotáhnout a najít společnou řeč. A když ji nenajdeme, což se nám úplně nedaří, doufejme, že se dohodneme přes právníky,“ řekla Iveta pro Super.cz. A právě ti mají mít aktuálně plné ruce práce, aby Vítová a její děti dostaly, co si zaslouží.

Zoufalá Iveta Vítová: Kvůli rozvodu se nevrátí na Novu! Manžel se odstěhoval za jinou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
5. 9. 2022 • 14:02

Uteklo to jako voda. Kámoš Leoše Mareše tehdy zamířil do společnosti miss...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.