Drsná realita opuštěné Vítové: Je to náročné období | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drsná realita opuštěné Vítové: Je to náročné období ...

Iveta Vítová
Iveta Vítová (Blesk: Martin Hykl Czech News Center)

Manželství Ivety Vítové (39) s Jaroslavem Vítem, se kterým mají dvě děti, Anetku a Matěje, je definitivně v troskách. Televizní moderátorka se bez servítků rozhovořila o domácím pekle!

„Je to náročné období, Anetka chodí do školy, malému rostou zuby, v noci nespí, je to těžší," přiznává na webu Super.cz Iveta Vítová fakt, že je aktuálně na milované děti zcela sama. 

Škatulata na Nově! 

Video se připravuje ...

„Rozvod se řeší," okomentovala situaci na domácí frontě blonďatá moderátorka a pragmaticky dodává: „Máme dvě děti, musíme fungovat jako rodiče, najít společnou řeč. Není to jednoduché. Už kvůli Anetce, které je osm let a vše si může přečíst. Věřím, že společnou řeč najdeme a budeme fungovat v rámci možností."

Moderátorka Zpráv na Nově Iveta Vítová: Dcera rozhodně sama dlouho nezůstane

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
30. 5. 2022 • 23:20

já si myslím, že v těhotenství - na udělání dítěte byli dva by měla být žena chráněná a v pohodě a manžel by jí neměl podvádět... no šok, který způsobil Vojtek své ženě v 8. měsíci těhotenství, kdy prostě řekl, že ji už nemiluje a šel - to bylo snad za hranou všeho... hlavně, že tolik chtěl dítě a těhotnou ji opustil... brala antidepresiva, a on snad musel vědět, že když způsobí šok těhotné ženě, tak se to odráží i na dítěti... totéž leoš mareš, - podváděl svoji ženu, když byla těhotná s druhýmn dítětem - s pozdější manželkou noida bárty... i když dospěl, tak si myslím, že na to žena nikdy nezapomene...

1pravda1
30. 5. 2022 • 23:15

už dříve se někde psalo, že je její manžel velmi žárlivý a ona byla z něho na nervy... možná to chtěli spravit dítětem, aby byla doma, ale nevyšlo to, zřejmě ani v těhotenství to nebylo nic moc - ten vztah, ale dobře, že to už neslepuje, vychrtlá na kost, si musí dát nervy do pořádku a hlavně se věnovat dětem, pro které je rozvod vždy těžký a nerozumí tomu moc...

veselabublinka
30. 5. 2022 • 17:14

Chlap který opustí ženu když je na mateřské je neskutečný d.e.b.i.l!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.