Vítová 10 měsíců po narození syna: Rozvod s manželem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vítová 10 měsíců po narození syna: Rozvod s manželem!

Iveta Vítová oznámila rozvod s manželem
Iveta Vítová oznámila rozvod s manželem (instagram)

Nový život na prahu čtyřicítky začíná Iveta Vítová. V den svých 39. narozenin, jež měla v sobotu, moderátorka oznámila, že se s manželem, podnikatelem Jaroslavem Vítem (46) rozvádí!

Pouhých 10 měsíců po porodu druhorozeného syna Matěje jdou manželé od sebe. „Máme doma problémy, rozešli jsme se a není to vůbec jednoduché. Nechci to rozebírat do detailů, ale je to velký problém. Snad se to brzy vyřeší a bude líp,“ řekla Aha! moderátorka zpravodajství na Nově, která si manžela brala před 11 lety.

Princezna Řachanda Denisa Pfauserová: Za rozvod nemůže pandemie!

Video se připravuje ...

Iveta je sice na mateřské dovolené, ale pokud děti dovolí, sem tam si odskočí na pracovní akci, stejně, jako tomu bylo v narozeninový den. Bývalá královna krásy z roku 2009 se sice snažila o úsměvy, ale bylo na ní vidět, jak moc ji rodinná situace zasáhla. Musí být ale statečná nejen kvůli malému synovi, ale také kvůli dceři Anetce (8), která už přeci jen více vnímá, co se okolo ní děje.

Agáta otevřeně o penězích: Kvůli Prachařovi »vyždímala« účet! A nedostává ani alimenty

Video se připravuje ...



Přečtěte si
demon.hk
20. 5. 2022 • 09:11

Tak vzala si pracháče pro prachy, no...tak co čekala? Debil je to už od pohledu. Vybrala si sama a zvítězila touha po luxusu nad kvalitním člověkem. Stejně se bude mít dobře, dostane tučný alíky a brzy se zase přilepí na jinýho zazobanýho debila. Tyhle missky nic jiného stejně neumí.

illenne
19. 5. 2022 • 10:07

Když to ve vztahu skřípe, ne vždy se podaří najít řešení. Iveta Vítová je sympatická žena, starosti přejdou, má pro co žít má krásné a zdravé dvě děti a to je nejvíc

Alva
19. 5. 2022 • 08:48

Slavka2-tleskám, jaký máte odhad a co nás čeká, také víte?, dnes nikdo nic nevydrží, při prvním škaredém pohledu se rozvádějí, zvláštní doba, ženy doma nevaří, nestarají se, jenom si naříkají, ale Vy všechno víte.

Slavka2
18. 5. 2022 • 23:29

Paní Vítová je mně velmi sympatická, potkala jsem jí v jedné restauraci ještě v době, kdy měla jenom dcerku. Byla velmi pěkná, oblečená sportovně, ke své dcerce se chovala mile a přirozeně, neupozorňovala na sebe...Jejího muže znám sice jenom z fotografií a z rozhovoru v televizi. Nebyl mi vůbec sympatický, připadal mi namyšlený a sebestřetný. Už když si ho brala, tak jsem si říkala, že se určitě rozvedou. Nemůžu dávat vinu jejímu manželovi, ale myslím si, že s ním nebyla šťastná.

Eva Korotvičková
18. 5. 2022 • 20:53

Tatínek se musí obletovat i kdyby měla kojit za pochodu.Místo,aby byl šťasten,že má krásnou rodinu.,tak prudí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.