Zamilovaná Kvitová jen září: Miminko na cestě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zamilovaná Kvitová jen září: Miminko na cestě?

Taky tě miluju!
Taky tě miluju! (Foto Getty Images, Aha! – K. Kopáč)

Tenisová hvězda Petra Kvitová (32) začala loni randit se svým trenérem Jiřím Vaňkem. Sice to oznámila celému světu, ale její profil na sociálních sítích nezdobila ani jedna zamilovaná fotka. Petra je známá tím, že si bedlivě střeží své soukromí. Před pár dny ale povolila a fanoušci šílí!

Kvitová nedávno na svůj profil přidala historicky první zamilovanou fotku se svým přítelem Jiřím. Snímek je pořízen v Paříži a oba dva se na něm culí jako hrdličky. „Včerejšek, to byl zápřah. Jak lépe pozvednout svoje duše než procházkou po Montmartru? Nádherná Paříži, byla jsi jako vždycky výjimečná,“ napsala Kvitová pod fotku plnou lásky. Fanoušci tenistku ihned zásobovali nejen srdíčky a chválou, ale i mnoha otázkami.

Petra Kvitová s přítelem Jiřím Vaňkem

Petra Kvitová s přítelem Jiřím Vaňkem

Foto Instagram

Kvitová šampionkou v Dauhá! Nevím, čím to, že se mi tady tak daří, řekla

Video se připravuje ...

V komentářích se začaly hromadit spekulace o tom, zda není česká tenisová hvězda těhotná. Dále také padla slova o svatbě a celkově o založení rodiny. Kvitová ale ani na jeden z těchto dotazů nereagovala. Tyto záležitosti si chce pravděpodobně nechat pro sebe.

Petra Kvitová v jedné minutě.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
31. 5. 2022 • 11:11

Tohle debilní srdce - sepnuté ruce - jsem prvně viděla u nějakého ruského novináře jménem Navalnyj.Zatýkali ho a on stupidní srdíčkové gesto.Stejné používá i Zelenskyj, když zrovna není pod vlivem a dokáže spojit prsty.
Vyčůraná Kvitová nechť zásobuje srdíčky Monacké knížectví, tam daní, tam je doma!

Uživatel_5210971
30. 5. 2022 • 22:51

Nevím proč by měli lidi šílet.Vždyť Kvitová dneska už nikoho nezajímá...Nejlíp by udělala,kdyby už toho nechala.Trapná je už dost

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.