Kvitová vrká na Havaji: Z ceny hotelu se vám protočí panenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kvitová vrká na Havaji: Z ceny hotelu se vám protočí panenky!

Petra Kvitová na Havaji.
Petra Kvitová na Havaji. (foto: Instagram.com)

Tenistka Petra Kvitová (31) má konečně padla, a proto se rozhodla si letošní konec sezóny zpříjemnit a vyrazila na svou vysněno destinaci.

Už to prostě chtělo pořádně vydechnout! Nejprve covid, poté náročná sezóna se staly hlavními důvody, proč tenistka potřebovala vypnout. Pro náležitou relaxaci zvolila svůj vysněný ráj: „Havaj vždy byla v mých cestovatelských plánech úplně nejvýš. A když už jsme letošní sezonu končili v Indian Wells, věděla jsem, že mám perfektní příležitost sem vyrazit,“ cituje úspěšnou tenistku isport.blesk.cz.

Dovolenou Petra tráví po boku svého partnera a kouče Jiřího Vaňka. „Zamilovala jsme si ten překrásný velký ostrov, cítím se tady dokonale uvolněná,“ libuje si Petra Kvitová. Jenže luxus také něco stojí. Výhled na Pacifik spolu s příjemným prostředím a profesionálním personálem přijde na 25 tisíc korun za noc. Vzhledem k úspěšné kariéře tenistky, za níž je i patřičně finančně ohodnocena, se ale nad takovouto cenou člověk skoro nepozastaví. Petra navíc může načerpat síly pro nastávající turnaje, které ji čekají již v lednu příštího roku.

Kvitová šampionkou v Dauhá! Nevím, čím to, že se mi tady tak daří, řekla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
23. 10. 2021 • 20:58

Může hejřit, odvedla prachy do Monaka, daňového ráje.Jen z těch daní co tady nedaní má vystaráno.Akorát, že ji tady od malinka piplali a do světa poslali, kde je za Cesko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.