Životní zvrat u krásné Kvitové: KONEC S TRENÉREM? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Životní zvrat u krásné Kvitové: KONEC S TRENÉREM?

Petra Kvitová se vdala
Petra Kvitová se vdala (Profimedia.cz, Propaganda, Instagram)

Léto je svatbám zaslíbené, svatební zvony se rozezněly i pro tenistku Petru Kvitovou (33), která řekla "ano" svému trenérovi, Jiřímu Vaňkovi (45). 

O tom, že mezi nimi není jen čiště profesní vztah se začalo mluvit už v roce 2020, kdy Vaňka fotoreportéři zachytili, jak v ranních hodinách opouští Petry byt, pár si však dal s oficiálním prohlášením načas a vše potvrdili až po roce. 

INSIDER: Vondroušová uvěřila, že to na trávě půjde! Jak moc se blíží konec Kvitové?

Video se připravuje ...

Svatba se podle zjištění eXtra.cz konala včera na statku Oblík. Místo bylo přísně střežené bodyguardy, co však pozornému oku neuniklo bylo, že nevěsta oblékla šaty od Beáty Rajské. Nabitá byla i karta doprovodného pogramu, podle deníku Super.cz na ní hrála i oblíbená kapela Mirai. 

Vaněk tak povýšil z trenéra snad i na doživotního partnera...

Které Češky dokázaly získat tenisový grandslam? Čtyřikrát triumfovala Mandlíková, ale…

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
26. 7. 2023 • 12:59

I kdyby jste měl(a) stokrát pravdu, je to jejich věc a Vaše hloupá starost!!! Ten Váš pravopis, to je také síla , než ve své závisti něco napíšete, zamyslete se!!!

Uživatel_5539268
25. 7. 2023 • 18:43

Koukám. žumpa

Uživatel_5539268
25. 7. 2023 • 18:42

Koukám. žumpa

Uživatel_5408445
24. 7. 2023 • 17:09

Nebojte se ono se jim vrati, jim jo. Ale davno se vi že všechny tenisky pokud nejsou lesby chrapou s trenerama bez rozdilu věku. Ona husička se vzhledla v kamoškach a nechá se naplnit a stejnak ji časem kopne do ***e aš ji vysaje konto.Todle nemá budoucnost. On neni zviklej makat všude na kždou co se nalepil jako pijavice ošu.... kal zneužil jako bejvalou tenisku.manželu jak přes kopirak co divné.akor ona bejvalá malo měla na kontě a studna vyschla když přestala hrat tenis a v tu dobu se nalepil na kvitovou. Dopadne stejně. Snad nemislite že mu bude chodit vylejvat bažanta. Potřebuje se ukazovat s kočarkem kvitová aby nezaostala za kamoškama. Oba vyvalený jak Rakušan. Jenom se podivejte ským spala to hovoři za vše. Snad nevěřite tomu že se ji vztah rospad že byla na cestach a měla na osobni život malo času.

Květoslava Velanova
24. 7. 2023 • 08:24

Ten název článku je strašný: krásná Kvitová( do krásy má daleko ) a " Konec s trenérem ". Jedna hovadina za druhou.
Budovat své štěstí na neštěstí druhého se mě nelíbí.Celou dobu zapírali. Býv.manželka dala Kvitové přístřeší , když byla napadena a za to se jí odvděčila odvedením otce od dětí. Pan Vaněk také mlžil, když ho viděli odcházet z bytu Kvitové tím, že doma dělají bytové úpravy. Zatloukat, zatloukat a zase zatloukat. U obou bych charakter marně hledala .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.