Vítová o splácení hypotéky a sestěhování s náhradním tatínkem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vítová o splácení hypotéky a sestěhování s náhradním tatínkem

Iveta Vítová
Iveta Vítová (Blesk: Martin Hykl Czech News Center)

Finanční situace moderátorky Ivety Vítové (40) není aktuálně nejlepší. Stále probíhá rozvodové řízení s jejím nevěrným manželem Jaroslavem Vítem a ona tak sama splácí hypotéku na dům a stará se o své dvě děti.

Iveta je momentálně na rodičovské dovolené, ale samozřejmě se snaží si přivydělat, kde se dá. „Občas je nějaká akce a hodně mi pomáhá Instagram a spolupráce, které většinou nejsou pravidelné. Ale pomůže to. Hypotéku na baráček zatím zvládám, ale valím před sebou takovou kouli,“ prozradila pro Super.cz Vítová.

S někým se sice vídá, ale tou opravdovou láskou to zatím nenazývá. „Píše se o něm sice jako o příteli, ale myslím, že je to silné slovo. Potkáváme se, je to fajn, jsme si asi vzájemně oporou, ale jako partnerství to nazvat nejde," vysvětlila Iveta, pro kterou jsou nyní na prvním místě její děti.

Rozvodová bitva moderátorky Novy Vítové graduje: Jde o děti!

Video se připravuje ...

„Chci, aby moje děti věděly, že zázemí a domov jsem já. To je pro mě priorita. Na to si zvykly, a já ani nepřemýšlím o tom, že bych jim tam nastěhovala nějakého pána, náhradního tatínka. Co bude dál, to se uvidí,"  dodala moderátorka, která teď neprožívá jednoduché období. Věří ale, že všechno se dá brzy zase do pořádku a my jí držíme palce.

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Miluška Anýžová
12. 12. 2023 • 13:53

Ta paní pisatelka mám pravdu. Ony ty tzv. celebrity jsou zvyklé si žít na vysoké noze a když se to náhodou nepodaří, tak je to hrůza. Fňukny nevědí vůbec , co je normální život. Mia

AHel
31. 8. 2023 • 13:12

Považuji to za slabošství a trapárnu, neustále si stěžovat, že nemá peníze. Rozvedených je miliony, aby se člověk z toho dostal, musí něco udělat a začít znovu. Platit hypotéku, když na to nemám je trochu debilina...nemůže očekávat, že jí muž nechá dům a bude splácet hypotéku. Žila si na vysoké noze a už je konec. Prostě prodat, ale on vlastně ten dům není vůbec její, je banky....nevím, proč nejde do podnájmu, to je volba pro ní v této chvíli. Dítě do jeslí, druhé do školky a hurá do práce. To kvíkání je hrůza, hovoří o tom, jaká je to nána neschopná a nebo to jen hraje aby vzbudila lítost a pak je to vyčuranost.. Bych se styděla za svojí neschopnost....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.