Krásky Fajksová, Lutovská, Lašková opět spolu na mole: Matky v akci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krásky Fajksová, Lutovská, Lašková opět spolu na mole: Matky v akci!

Modelky se po letech sešly na jednom mole.
Modelky se po letech sešly na jednom mole.  (Instagram)

Po letech se krásné modelky, které jsou nyní matkami na plný úvazek, sešly na jednom přehlídkovém mole. Od mateřských povinností si odskočily Tereza Fajksová (34), Gábina Lašková (33), Iveta Lutovská Vítová (40), ale třeba i moderátorka Sandra Pospíšilová (37), dříve Parmová.

Trička a tepláky, ve kterých opečovávají své ratolesti, vyměnily za večerní stylové šaty v černobílé kombinaci, místo tenisek pak nazuly střevíčky s jehlovými podpatky. Na Brněnském výstavišti předvedly, že rozhodně nepatří do starého železa. „Kdyby mi někdo řekl, že i ve čtyřiceti budu šlapat molo, tak ho pošlu k Chocholouškovi,“ napsala ke společné fotografii Česká Miss 2009 Iveta Lutovská Vítová. Tu na přehlídku doprovodily děti, a devítiletá dcerka Anetka si dokonce také vyzkoušela roli modelky v máminých lodičkách.

Další rána pro rozvádějící se Vítovou: Konec na Nově?!

Video se připravuje ...

„Ježíš, jak já jsem vás zase ráda viděla. Mámy v akci,“ okomentovala pro změnu shledání s kolegyněmi modelka a matka na plný úvazek Miss Earth 2012 Tereza Fajksová. I ona se po dlouhé době objevila jako modelka na přehlídce. Kdo ještě chůzi po mole nezapomněl, byla Česká Miss 2013 a bývalá moderátorka Hlavních Zpráv na CNN Prima News Gabriela Lašková. Ta se k práci modelky jednorázově vrátila po »nuceném« odchodu z Primy, kdy ji po mateřské dovolené z moderátorského křesla vyšoupla Eva Perkausová (29). V každém případě to všem náramně seklo.

Nejen modelky

Na jednom mole se s kráskami objevila také moderátorka Sandra Pospíšilová, jinak též zasloužilá dvojnásobná maminka dcery Emily a syna Leona. Moderátorka zůstala věrná slovu a přehlídkou provázela. A na závěr maminkám zazpívala Olga Lounová (42), která se do klubu přidala teprve loni v listopadu, to přivedla na svět dcerku Arianne.

Vyčerpaná misska Tereza Fajksová: 21 dní domácího vězení!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.