Gabriela Lašková prošla razantní proměnou: Stříhla vlasy o 20 cm! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gabriela Lašková prošla razantní proměnou: Stříhla vlasy o 20 cm!

Gabriela Lašková: Odhodila stud i oblečení!
Gabriela Lašková: Odhodila stud i oblečení! (Astratex)

Přestože se v roce 2013 stala Gabriela Lašková (33) první českou Miss s krátkým sestřihem, pyšnila se poslední dobou dlouhou hřívou. Nyní se však rozhodla pro změnu.

„Tak dlouho jsem chtěla dlouhé vlasy, až jsem ze dne na den nevěděla proč,“ přiznala Lašková na svém Instagramu. „Dívala jsem se na sebe a nepoznávala se, pár protenčených dlouhých pramenů, žádný šmrnc, nuda, zoufale jsem chtěla změnu – a pořádnou,“ vysvětlila, proč se urychleně objednala ke své kadeřnici. „Mohlo to být pod ramena, ale já se toho nebála,“ pochlubila se moderátorka výsledkem, kdy zkrátila vlasy minimálně o 20 centimetrů.

Zprávařka Lašková s manželem slaví 10 let: Spor o třetí dítě!

Video se připravuje ...

„Chtěla jsem francouzské mikádo, ale aby mi šel culík. Ofina je delší a variabilní – jde na patku, dozadu, ale i do čela,“ pochvaluje si. Konečně se tak prý cítí zase dobře. A přestože by si ji fanoušci přáli úplně nakrátko, už se stříhat neplánuje. „V krátkých vlasech jsem se už necítila dobře a nebudu se k nim vracet. Byla to překrásná éra, ale pro mě minulost a ráda se v životě dívám spíš dopředu.“

Gabriela Lašková zveřejnila návod, jak si velmi snadno vykrojit dýni, i pokud vám to nejde s nožem.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.