Superžena Eva Toulová před svatbou: Laškovala se striptéry! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Superžena Eva Toulová před svatbou: Laškovala se striptéry!

Se striptérem tělo na tělo.
Se striptérem tělo na tělo. (Foto archiv E. Toulové)

Už za dva týdny řekne »ano« na ostrově Mauricius. Režisérka a herečka Eva Toulová (33) chystá nezapomenutelný obřad a nenechala si ujít ani pořádné loučení se svobodou. Kamarádky pozvaly striptéra a došlo i na pověstný taneček na klíně.

Budoucí manžel, zvukař a producent videoher Tomáš Oramus (33), je velkorysý. „Přivezl mi z Ameriky balík rozměněných dolarových bankovek, abych měla co strkat pánům za spodní prádlo,“ pochlubila se nastávající nevěsta. Na pěkné mužské tělo se prý vždy ráda podívá. Koho nenažhavily výkony atraktivních striptérů, ten se mohl dostat do varu ve venkovním koupacím vířivém sudu.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky!

Video se připravuje ...

Díky krbovému vyhřívání v něm vydržela partička venku i v listopadovém sychravém počasí dlouhé hodiny v plavkách. Po důležité životní změně 6. prosince na břehu Indického oceánu čekají Evu hned zkraje roku 2024 další radosti. Datum, jež přichází jen jednou za čtyři roky – 29. únor, přinese premiéru filmu Superžena, kde hraje po boku Matouše Rumla (38).



Přečtěte si
praotec_cech
24. 11. 2023 • 08:15

V zivote jsem o ni neslysel. Clanek o nikom a o nicem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.