Novomanželé roku 2023: Nejsledovanější veselka s televizní moderátorkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Novomanželé roku 2023: Nejsledovanější veselka s televizní moderátorkou

Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali v Itálii
Ondřej Brzobohatý a Daniela Písařovicová se vzali v Itálii (Ben Renč)

Také v právě končícím roce si ano řeklo mnoho tuzemských i zahraničních osoností. Deník Aha! vám přináší ty nejkrásnější...

Březen

Aneta Vignerová (35) a Petr Kolečko (39)

Veselka přišla jako blesk z čistého nebe uprostřed bitvy dvou žen – usilovala o něj jak modelka Vignerová, s níž má synka Jiříka (3), tak herečka Denisa Nesvačilová (32). Kolečko jen pár hodin před odletem zrušil dovolenou s Nesvačilovou a místo toho se šel ženit. Celé to vypadalo jako bizarní scénář některé z jeho komedií.

Květen

Marek Ztracený (38) a Marcela Skřivánková (38)

Se svatbou se pochlubil až víc než po měsíci, na trojkoncertě v pražském Edenu, kde na velkoplošnou obrazovku nasdílel fotografie z obřadu. Ten se odehrál pod širým nebem a za účasti jejich společného syna Marka (12).

Dara Rolins a Pavel Nedvěd: Zastavili stavbu hnízdečka lásky!

Video se připravuje ...

Červen

Alena Šeredová (45) a Alessandro Nasi (49)

Civilní obřad proběhl na radnici v sicilském Notu, modelku a dědice automobilky Fiat oddával přímo starosta. Alena s Alessandrem spolu mají tříletou dcerku Vivienne Charlotte. Ženich nešetřil, jen za ubytování svatebčanů utratil 4 miliony korun.

Milan Peroutka (33) a Dominik Roubínek (25)

Vztah s mužem muzikant odhalil až ve chvíli, kdy se oženil. Protože nebyl volný matrikář, vzali se partneři už 30. června v Praze, velkolepá svatební oslava syna hudebníka z Olympicu a „madam McDonald“ se konala o den později v Chateau Mcely.

Červenec

Vojtěch Staš (28) a Helena (26)

Syn herečky Simony Stašové (68) si vzal po osmiletém vztahu na Chvalské tvrzi přítelkyni, kterou požádal o ruku loni v prosinci. „Berou se, protože chtějí, ne, že by museli. Ale pravnoučete bych se dočkala ráda. Hlavně jim ale přeju, aby jim to vydrželo,“ řekla o vnukovi Jiřina Bohdalová (92).

Yvetta Kornová (64) a Josef Petrů

Bývalá dětská hvězda si během komorního obřadu u kapličky ve Velké Jesenici vzala novináře a spisovatele, oddal je režisér Tomáš Magnusek (39). „Jde o logické vyvrcholení dlouholetého vztahu,“ řekli novomanželé, z nichž každý má za sebou jedno manželství.

Martin Donutil (32) a Sáfa Affašová (29)

Vloni ustáli tragédii, kdy těsně před porodem přišli o syna. „Byla to nádherná svatba v krásné přírodě uprostřed lesů, vod a strání,“ řekl otec ženicha, herec Miroslav Donutil (72).

Alfred Strejček (81) a Jitka Molavcová (73)

Církevní sňatek v prosečnickém sanatoriu Šarlota uzavřela hvězda Divadla Semafor Jitka Molavcová (73) s dlouholetým partnerem, Alfredem Strejčkem (81). Pro Jitku to byla druhá svatba, pro Alfreda třetí. Nerozdělila je ani nemoc, po které herec v říjnu 2017 ochrnul.

Srpen

Eva Čerešňáková (37) a Pavel (48)

Tři měsíce po porodu se modelka v kostele provdala za otce jejich malé dcerky. Nevěsta kráčela k oltáři v krajkových šatech a za sebou táhla několik metrů dlouhou vlečku od závoje. „Nechtěla jsem se totiž vdávat těhotná s bříškem,“ prozradila exředitelka České miss.

Taťána Makarenko (33) a Martin Pánek (31)

Svatba ředitelky Miss Czech Republic a podnikatele pro 130 hostů byla v bílo-zelených barvách, nevěsta vystřídala čtvery šaty a veselku zakončil velkolepý ohňostroj. Tři měsíce poté byl zadržen ve Skotsku a posléze propuštěn v souvislosti s obviněním ze znásilnění 16ti leté dívky.

Září

Ondřej Brzobohatý (40) a Daniela Písařovicová (44)

Hudebník s moderátorkou se vzali po 15 měsících vztahu v Itálii v oblasti Gardského jezera jen za účasti nejbližších přátel. Největší úskalí? „Střihnout si se snoubenkou, kdo z nás bude mít nakonec svatební šaty,“ zavtipkoval Ondřej, který přiznal svou zálibu v draq show neboli vystupování v převleku za ženu.

Listopad

Richard Chlad (61) a Anna-Marie Kánská (30)

Romantický obřad po více než 3 letech společného soužití se odehrál na pláži u oceánu a bývalý automobilový závodník nevěstu překvapil přítomností maminky Veroniky Kánské (56), kterou proslavila role Blaženy ve Slunce, seno... „Anna nic nevěděla... Byl to pro ni totální šok,“ prozradil Chlad.

Problémy Andrey Pomeje se jménem: Pomohl žabí jed!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.