První dáma B. Macronová: Proč 10 let váhala s veselkou?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

První dáma B. Macronová: Proč 10 let váhala s veselkou?!

Svoji lásku dávají veřejně najevo.
Svoji lásku dávají veřejně najevo. (Profimedia)

Když v roce 2007 dovedl současný francouzský prezident Emmanuel Macron (45) svoji přítelkyni Brigitte (70) až k oltáři, byl to pro něj velký úspěch… Svatbu totiž nynější první dáma Francie odkládala přes 10 let!

Důvod je prostý. „Nechtěla jsem zničit život svým dětem,“ vysvětlila Brigitte magazínu Paris Match ve vzácně otevřeném osobním rozhovoru. S Emmanuelem se totiž poznali, když jemu bylo pouhých 15 let a jí už čtyřicet, byla vdaná s třemi dětmi.

Emmanuel Macron v Praze: Takhle ho vítal premiér Fiala na supersummitu

Video se připravuje ...

Byl jejím studentem v dramatickém kroužku na katolické škole na severu Francie, její dcera Laurence byla dokonce jeho spolužačkou! „Dokážete si představit, co si moje děti vyslechly...“

Z jejich zakázané lásky byl velký skandál, dokonce takový, že rodiče současného prezidenta poslali radši na jinou školu do Paříže. „Byla jsem přesvědčená, že se zamiluje do dívky ve svém věku,“ přiznává. Jenže se nestalo a jejich vztah naopak nadále vzkvétal… „Trvalo to asi deset let, než jsem na svatbu kývla. Nechtěla jsem si nechat život protéct mezi prsty,“ dodala Brigitte.

Americký prezident Joe Biden a francouzský prezident Emmanuel Macron při ochodu z restaurace ve Washingtnu.

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.