Macronové bylo 68: Píseň v hlasovce a bez oslavy! Jak to? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Macronové bylo 68: Píseň v hlasovce a bez oslavy! Jak to?

První dáma Francie Brigitte Macronová.
První dáma Francie Brigitte Macronová. (Reuters)

První dáma Francie Brigitte Macronová měla tento týden již 68. narozeniny. Vzhledem k tomu, že se z bývalé učitelky stala jednou z nejvyhledávanějších osob Francie, je jasné, že gratulací obdržela více než dost. Proč však neměla oslavu? A jaké překvapení si nachystali její kamarádi?

Mezi první gratulanty Macronové patřil podle Blesku sloupkař Bernard Montiel, kterému žena francouzského prezidenta poskytla rozsáhlý rozhovor plný zajímavých informací z jejího života. Montiel první dámě kolem sedmé hodiny telefonoval a chtěl jí popřát i se svým kolegou rozhlasovým moderátorem Cyrilem Hanounem. Brigitte však hovory nepřijímala a tak jí prý novináři nazpívali píseň do hlasové schránky. Macronovou tato „hlasovka“ pak určitě musela potěšit.

Macron s manželkou Brigitte před finále voleb: V Alpách i společně ve volební místnosti

Bez oslavy

Kvůli covidu se musela odložit již další velká oslava manželky prezidenta Emmanuela Macrona. Brigitte tak pravděpodobně slavila v Elysejském paláci jen se svým manželem, případně se k nim přidali nejbližší přátelé. Velkolepá party by se měla udát v létě v letním sídle francouzských prezidentů s názvem Fort de Brégançon.

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.