Stylová ikona Macronová?! Jednu věci jí Francouzi nikdy neodpustí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stylová ikona Macronová?! Jednu věci jí Francouzi nikdy neodpustí!

Brigitte Macronová roušku odmítla, její manžel Emmanuel si ji v předvečer výročí dne dobytí Bastily nasadil (13. 7. 2020)
Brigitte Macronová roušku odmítla, její manžel Emmanuel si ji v předvečer výročí dne dobytí Bastily nasadil (13. 7. 2020) (Reuters)

Obvykle se o manželce současného francouzského prezidenta mluví ve spojitosti s vysokým citem pro eleganci a s vytříbeným vkusem. Nicméně se často ocitá na „tenkém“ ledě. Za jistý přešlap by totiž první dámu Francouzi okamžitě „sežrali“.

Podle rozboru stylu Brigitte Macronové (68), kterým se podrobně zabýval magazín Madame Figaro, manželka francouzského prezidenta velmi ráda obléká outfity od ikonických návrhářů. Oblíbila si značky Louis Vuitton, Balmain, Barbara Buiová. Šéf módní Federace haute couter a módy Serge Carreira měl ale dle webu Blesk.cz upozornit na to, že si první dáma musí dávat dobrý pozor, aby se nechlubila přílišným luxusem.

Trump hodnotil tělo francouzské první dámy: Poslechněte si, co řekl

Video se připravuje ...

Garderoba manželky hlavy státu je prý totiž velmi citlivé téma. A Francouzi se údajně obvykle dotazují, kdo celou tu parádu platí. Z toho důvodu si prý Macronová některé šaty z prestižních módních domů jen půjčuje. Či si je obléká opakovaně, jako třeba černé lodičky se zlatou ozdobou od Vuittona. První dáma by se podle odborníků měla vyvarovat i okázalosti. „Francouzi vždycky měli dobrý vztah s módou, jsou na to na jednu stranu pyšní, na druhou stranu si ho vyčítají jako marnost,“ komentoval rozpolcený postoj na "vysokou módu" Carreira. Což se vztahuje i na ženu prezidenta Emmanuela Macrona. Také ona musí v očích obyvatel země galského kohouta projít tímto velmi přísným měřítkem.

Magická podívaná: Statisíce lidí vítaly rok 2020 na legendární Champs-Élysées. Navzdory masovým protestům

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 5. 2021 • 19:36

Zezadu lyceum ze předu muzeum, ty šaty nad kolena je hnus.

st.rec
24. 5. 2021 • 15:35

Ta paní,první francouzská dáma má jistě hodně zkušeností co si vzít a čím doplnit...atd.Je stále velmi šarmantní a to je umění.Gratuluji k tomu umění!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.