Pozadí utajeného rozvodu Kozuba: Myslel jsem si, že je lesba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Pozadí utajeného rozvodu Kozuba: Myslel jsem si, že je lesba

Štěpán Kozub se před necelými dvěma týdny rozvedl.
Štěpán Kozub se před necelými dvěma týdny rozvedl. (infoSoud.cz, Profimedia.cz, Facebook)

Historky o seznámení komika Štěpána Kozuba (27) s manželkou nepřestávají bavit veřejnost. „Byla baletka a byla vždycky krásná, říkal jsem si, že nemám šanci. A myslel jsem si, že je lesba,“ říkával. Příběh ale končí. Kozub se během listopadu s Bárou rozvedl.  

Láska z konzervatoře manželům Kozubovým nevydržela. Důvody přitom nejsou známé. Kozubova manažerka jen vzkázala, že se k situaci rozhodně nebudou vyjadřovat. 

Štěpán Kozub: Dovolenou jsem si naordinoval!

Video se připravuje ...

Známé je jen to, že Kozub Báru i jejich malou dcerku Anežku vždy chránil před tlakem okolí, ačkoli Bára figuruje v jeho humorných příbězích, ve společnosti se po boku svého muže téměř neobjevovala. Ve chvíli, kdy šla Kozubova popularita navíc strmě vzhůru si smazala i svoje sociální sítě. „Je to tak správně, protože by určitě neměla doplácet na to, že její muž dělá legraci,“ cituje Štěpánovo dřívější vyjádření eXtra.cz. 

Rozvod proběhl v tichosti v průběhu listopadu na základě společné žádosti ze srpna roku 2023. 

Štěpán Kozub: Starší generace můj humor vstřebává hůř

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
9. 12. 2023 • 09:34

Máte sice pravdu, ale snad se proboha brali z velké lásky a je tady dítě. To se najednou tak nenávidí, že musí jít od sebe? Po 4letech? Pro mne to moc k pochopení není.

Locust
8. 12. 2023 • 16:39

Prý utaje­ný!roz­vod.­.praš­těni novináři.nikomu do toho nic neni a nevím proč se tady v tom rochnite..Kozuba jsem měla ráda v jeho začátcích,teď už ne,ale tohle je výhradně jeho věc..

Petr Braun
8. 12. 2023 • 14:32

Nu Štěpáne, nevím proč ses rozvedl a zda jsi udělal maximum pro to, aby se to nestalo. V životě se muže stát cokoli, ale rozbití rodiny by mělo být až na tom posledním místě. Měl jsi krásnou rodinu, kterou ti nikdo a nic nenahradí. Tvůj otec by se mnou ještě souhlasil. Rozvodem jste dali dceři opravdu "úžasný" vánoční dárek... Tentokrát potlesk rozhodně nebude

Marián Potůček
8. 12. 2023 • 09:29

Kozub není svým způsobem špatný, jen mu sláva vlezla na mozek a začalo až příliš pršet do nosánku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.