Zatčen onanista z linky č. 40! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zatčen onanista z linky č. 40!

Porubská policistka Barbora Kozubková.
Porubská policistka Barbora Kozubková. (Foto Aha! – Michal Charbulák, Policie ČR)

Tak dlouho chodil s obnaženým údem do autobusů, až se „ucho utrhlo.“ Notorický onanista (35), který se navíc vyhýbal vězení, totiž netušil, že se mu v patách ocitla policistka Barbora Kozubková (36). A díky ní spadla klec!

V autobusech ostravské MHD v Porubě se už delší dobu pohyboval úchyl, který se vskutku neštítil ničeho. „Nepříjemné zážitky s ním měly mimo jiné dvě velmi mladé slečny, před kterými neznámý muž masturboval,“ uvedla policistka Eva Michalíková. Na oddělení v Porubě slouží i její kolegyně Barbora Kozubková (36). A ta má na dopadení perverzáka zásadní zásluhu. „Skončila mi tehdy služba, měla jsem u sebe děti, dceru (9) a syna (20 měsíců), ten byl v kočárku. Chtěli jsme na nákup,“ líčila policistka.

Rychlá akce

Plány se ale záhy změnily. Na zastávce žena spatřila chlapa, kterého znala z pátrání. „Hned jsem raději šla s dětmi stranou. Pak jsme ale s ním nastoupili do autobusu a jeli jeho trasu. Celou dobu jsem naváděla dispečink, kudy jedeme. Muž o mně vůbec nevěděl,“ popsala. Na jedné ze zastávek se otevřely prostřední dveře, policistka k deviantovi přistoupila a ukázala na něj. „Mí kolegové už na něj čekali, nastoupili a zadrželi ho. Ten šokovaný výraz, když jsem na něj ukázala, vidím ještě teď,“ usmála se Barbora Kozubková.

Oblíbená trasa

Muž své choutky ukájel hlavně na lince číslo 40. Policistka se na něj s potomky »pověsila« na zastávce Náměstí Družby. Na Martinovské už onanista skončil v poutech. Podezřelý je z výtržnictví. Je velmi pravděpodobné, že nechutnou zkušenost s ním má více lidí, ale zatím to nenahlásili.

Vyhýbal se base

Jak se ukázalo, recidivista unikal vězení. Už byl totiž odsouzen natvrdo za krádeže a výtržnictví, před lidmi onanoval už dříve. Nepodmíněně trest zní na 14 měsíců. Notorický onanista aktuálně sedí za mřížemi vazební věznice.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.