Soud řeší ránu pěstí. Kvůli dětskému pískovišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soud řeší ránu pěstí. Kvůli dětskému pískovišti!

Spor o pískoviště skončil zraněním a soudem.
Spor o pískoviště skončil zraněním a soudem. (Foto ara)

Spor o dětské pískoviště u domu skončil u soudu. Podle obžaloby Robert D. (41) uštědřil sousedovi (49) ránu a zlomil mu spodinu očnice. Teď se zpovídá z ublížení na zdraví a výtržnictví.

Incident se odehrál loni v dubnu v Plzni. „Vadilo mu, že si naše děti hrají na dvanáct let starém pískovišti, které tehdy přišlo asi na 10 tisíc. Zaplatili ho lidé z vedlejšího domu a z našeho bloku jen poškozený. Řekl jsem mu, aby se nebál, že mu naše děti jeho píseček nesnědí,“ řekl Robert D.

„Chtěl jsem jen nastavit pravidla pro užívání pískoviště, protože jsem se podílel 50 procenty nákladů na jeho vybudování,“ uvedl napadený. Muži se pohádali a pak se jejich verze, co se stalo, liší. „Odstrčil jsem ho a vrátil se do bytu. Přišli policisté, že jsem ho napadl pěstmi,“ uvedl Robert D. „Stál ve dveřích, tykal mi a nadával do idiotů. Přistoupil jsem k němu a z očí do očí se ho zeptal, komu nadává. Dostal jsem ránu pěstí pod oko,“ uvedl muž. Soud pokračuje výslechy svědků.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.