Nekorektní Silvestr: TELEVIZNÍ ÚTOK NA BOHDALOVOU | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nekorektní Silvestr: TELEVIZNÍ ÚTOK NA BOHDALOVOU

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (Michal Protivanský)

Velmi netradiční pojetí Silvestra zvolila televize Prima. Poslední večer letošního roku bude patřit oblíbenému pořadu 7 pádů Honzy Dědka, kam si moderátor pozval herce Štěpána Kozuba (25) a jeho parťáky z uskupení Tři tygři. Nastane tak doslova peklo na zemi a humor překročí veškeré hranice korektnosti.

Televize dokonce uvažuje o změně vysílacího času! Pokud se tak stane, bude mít Jiřina Bohdalová (90) a její Silvestr na České televizi ostrou konkurenci. 

Jak už první snímky z primáckého Silvestra naznačují, půjde opravdu do tuhého, až se zarazí i ostřílený Honza Dědek (49), který si pány sám vyžádal. „Tři tygři měli být hosty mého pořadu v průběhu letošního podzimu. Ale nakonec nás napadlo něco lepšího – dát je všechny dohromady do tohoto silvestrovského speciálu,“ řekl deníku Aha! moderátor.

Sex se zvířaty

Nikdo dopředu nevěděl, co Tři tygři během natáčení předvedou, ale dostáli své pověsti a všechny odzbrojili nejen scénkou o stvoření světa, kde Kozub coby Adam vypráví, jak je Evě, kterou hraje Robin Fero (25), nevěrný snad se všemi zvířátky v lese. A že to Štěpán přednese, tak, jak mu jazyk narostl, je více než jasné.

Herec Kozub o roční dcerce: Žena vychovává, já jsem rodič mazlič

Video se připravuje ...

Erotické pomůcky

„Netušil jsem, o čem se budeme bavit, dalo se očekávat naprosto cokoli, jediné, co jsem věděl, že o zábavu bude postaráno. Nemýlil jsem se, předvedli něco neuvěřitelného. Bude to poněkud nekorektní vystoupení,“potvrdil Honza, kterého Štěpán překvapil dárky v podobě erotických pomůcek.

Změna není vyloučena

Původně se mělo silvestrovských 7 pádů vysílat 31. prosince od 19.45, ale možná dojde ke změně. Pokud ano, diváci by pak nevěděli, kam přepínat dříve. Na České televize totiž půjde od 22.00 Největší flám s Jiřinou Bohdalovou a hvězdnými silvestrovskými hosty.

Jiřina Bohdalová: Při čtení mě bolí nohy!

Video se připravuje ...

„Zvažujeme změnu ve vysílání večerního silvestrovského programu. Pro 7 silvestrovských pádů Honzy Dědka hledáme vzhledem k jeho neobvyklému obsahu vhodnější vysílací čas,“ sdělila Aha! vedoucí korporátní komunikace skupiny Prima Gabriela Semová.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.