Jana Krause setřela, tak to vystříhali? Herečka má jasno | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jana Krause setřela, tak to vystříhali? Herečka má jasno

Jan Kraus
Jan Kraus (Foto: FTV Prima)

Herečku Alenu Dolákovou (32) účast v pořadu Jana Krause (67) sakra rozladila. A to dokonce natolik, že s k tématu vrací ještě po čtyřech měsících od natáčení!

Hvězda pohádky Tři bratři prý vůbec nečekala, že se moderátor talk show bude vyptávat na její milostný život. „Já jsem se tomu bránila, ale všechno to vystříhali, protože jsem Jana Krause trochu setřela. Snažili se ze mě těmi střihy udělat akorát blbce," dodnes nakvašeně lamentuje Alena Doláková podle magazínu Sedmička. 

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video se připravuje ...

Feministka Alena Doláková obětí sexuálního zneužívání! Léčí se psychoterapií

Video se připravuje ...



Přečtěte si
JardaHK
21. 7. 2021 • 06:03

Možná, že ti kterým ten břitký humor Jana Krause tak vyhovuje a jsou často velmi nadšeni z toho jak to řadě hostů tak "nandal", přišli do jeho pořadu jako hosté a na vlastní zkušenost si ověřili, že být součástí jeho pořadu je jedna velká pitomost, kterou si mohli odpustit, tak by už tak nebyli nadšeni z "velikosti" tohoto giganta lidové zábavy. Slušný host nemá šanci používat obvyklé prostředky vedení rozhovoru jaké pužívá Jan Kraus. A odpovídat na drzé hloupé otázky slušným způsobem ani nejde a tak je povětšinou rozhovor plně v režii muže, který nikdy nezklame své ubývající příznivce ...........

megera
17. 7. 2021 • 23:59

Na Krause už taky dávno nekoukám. Je to chudák, který si masíruje ego ztrapňováním hostů. Někteří to ustojí a odpálí ho, ale většina je zaskočena. Měli by se podívat na pár jeho starších pořadů, aby věděli do čeho jdou. A nejlépe pozvání s díky odmítnout.

-bello-
17. 7. 2021 • 18:44

Viděla jsem to a kdo tam byl byl opravdu blb byla ona!
Holt chytrá není.Nic tak strašnýho na tom, že chodila v US na dating není, ale ona z toho teď má mindrák, že to propíchla.Jak říkám, blbá !
Vybírám si Krausovy pořady a přišla jsem jim na chuť Nesedávám povinně u TV a beru si jen co chci.

sorgedoktor
15. 7. 2021 • 16:45

Podle mne je to umele vyrobeny problem. Ona prece na otazku nemusi odpovidat...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.